ANGYALISKOLA

Atlantisz Angyalainak üzenete - Neked!

Szerző:
Szabó Anna
Az angyalok sugalmazása szerint Atlantisz aranykorában az emberi élet több ezer évig tartott. Fennállása alatt az arkangyalok szeretve szolgálták Atlantisz 12 közösségét.  A kártyákat maguk az angyalok sugallták. Az angyalok pedig Isten gondolatai. Húzz egyet, és olvasd el üzenetüket!

 

Atlantisz angyalai tőlünk sem kívánnak mást, mint hogy szívből jövő szeretet vezérelje tetteinket. Magáért a szeretetért szeretnek, és a kegyelem útján sietnek segítségünkre. Idő és tér nem korlátozza őket. erejüket a kvantumok energiájából nyerik, amely szétárad, és mindenhol jelen van a kozmoszban. Bárhol legyenek is, a Föld isteni mátrixán keresztül mindig a segítségére sietnek annak, aki hívja őket.

Hívd te is segítségül Atlantisz angyalait, és olvasd el, mit üzennek neked. Húzz egy kártyalapot!

 

  

  

  

  

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

  

 Szeretnél bővebb jóslatot, vagy akár minden nap elolvasnád Atlantisz Angyalainak üzenetét? Akkor ezt a jóskártyát neked találták ki...

Atlantisz Angyalai Jóskártya
(Édesvíz Kiadó)

A tizenkét atlantiszi arkangyal 44 lapja válaszokat ad az egészségre, a gazdagságra, a karrieredre és az emberi kapcsolataidra vonatkozó bármely kérdésedre. A jóskártya használatával lehetővé teszed, hogy az arkangyalok jóllétet hozzanak az életedbe, ahogyan az atlantisziakkal is tették. Húzhatsz egyszerűen csak egy lapot, hogy útmutatást kapj az adott napra, három lapot, hogy megérts egy bizonyos helyzetet, vagy tizenkettőt, ha egy hosszabb időszak végkimenetelére vagy kíváncsi. Tudd, hogy az arkangyalok mindig gondoskodnak róla, hogy azokat a lapokat válaszd, amelyekre a tanuláshoz és a fejlődéshez szükséged van.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL