EZOTÉRIA

Pillants a jövődbe a fordított Tarot-kártya segítségével

Szerző:
Szabó Anna
A fordított Tarot-kártyák többnyire azt sugallják, hogy valaminek a helyreigazítására, rendbe hozására van szükség, és a stressz a test reakciója, amely az eddigi életmód megváltoztatására és helyreállítására hívja fel a figyelmet. Cikkünkben megtalálod valamennyi fordított kártya sámánista és mágikus értelmezését.

 

A Tarot nagyszerű visszacsatolási mechanizmusként működik, még az előtt fogadja az üzeneteket, mielőtt egyensúlyhiány lépne fel életedben, vagy stresszes helyzetek, cselekvések tennének próbára. Egyúttal képes arra, hogy hajszálpontosan megállapítsa a már megnyilvánult energia-egyensúly felbomlásának forrását, és ily módon lehetővé teszi, hogy munkálkodni tudjunk az előítéleteink, dühkitöréseink, nehezteléseink, bűntudatunk és félelmeink alapjául szolgáló okok felszámolásában. Ne feledd: a fordított kártyák NEM az álló lapok aspektusát képviselik. A problémák olyan korlátozott, ki nem élt energiákat jelenítenek meg, amelyeket fel kell szabadítanunk magunkban, hogy eljuthassunk a bennük foglalt, rejtett bölcsességhez és lehetőségekhez. A kártya nem konkrétan a megoldást jelzi számodra, hanem rávilágít a benned lévő problémákra. A választ mindenképpen magadban kell megtalálnod – mert az mindig bennünk van!

Válassz egy kártyalapot, és tudd meg, mi a legégetőbb problémád most, illetve hogyan juthatsz túl rajta!

 

 

  

  

  

  

  

  

 

Részletesebb jóslást szeretnél? Akkor ez a könyv nagy segítségedre lesz:

Mary K. Greer - Fordított tarot
Édesvíz Kiadó


Mihez kezdjünk a tarot-kártyák másik felével, azaz a fejjel lefelé fordult lapokkal? Mind a tapasztalt, mind a kezdő tarot-fejtők számára gyakran okoz nehézséget e kártyák helyes értelmezése, hiszen jelentésük nem egyértelműen fekete vagy fehér: számtalan olvasatuk lehetséges. Ebben a könyvben megtalálható mind a 78 tarot-lap elsődleges és fordított jelentése, amely lelki támogatást nyújt, és előbbre vivő megoldásokkal szolgál, valamint kulcsot ad eddigi ismereteink széleskörű, teljes képet eredményező alkalmazásához. A tarot másik oldalának kutatása serkenti az intuitív képességeket, és elmélyíti tudásunkat az egyes kártyákról.

 

 

ezotéria jóslat kártyajóslás jósda
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL