EZOTÉRIA

Lelked besúgói a visszatérő álmok - Nem is hinnéd, mennyi mindent mesélnek rólad!

Szerző:
Szabó Anna
Vannak olyan álmok, melyek sokáig veled maradnak, miután felébredtél. Nézd meg mit jelentenek ezek az álmok! Kattints arra a kártyára, mely álomkép – vagy az alatta lévő kulcsszavak – leginkább jellemző álmaidra!

 

Lehetséges, hogy az élet csak egy álom, de hogyan tudjuk értelmezni őket? Amit éjjel álmodunk, kulcsot adhat az életünkhöz. Segítenek minket gondolkodásunk fejlesztésében, és fontosak, hogy bele tudjunk látni a problémáinkba, és a kihívásokba, melyekkel szembenézünk. Bár lehet, hogy furcsák és szokatlanok, de van pár közös, hasonló üzenettel bíró rendszeresen visszatérő álom. Ezekre érdemes a leginkább odafigyelned.

Gyors tippek az értelmezéshez és az álmaid hasznosításához.

1. Tarts egy álomnaplót az ágyad mellett, hogy fel tudd őket jegyezni.

2. Olvasd át az álomnaplót egyszer egy héten, és húzd alá az ismétlődő szimbólumokat, kifejezéseket, embereket és a felmerülő témákat.

3. Használd ezt az útmutatót, hogy nyomon tudd követni a jelenlegi érzelmi állapotodat és figyeld meg az ismétlődéseket és az időzítést a fejlődésükben.

4. Próbáld meg beazonosítani bármelyik álomszimbólumot (autó, fogak, víz) mely az ébrenlétkor megjelenik. Figyeld meg, melyik jelenik meg gyakrabban, és azt hogy milyen természetű a velük való interakciód. Van-e átfedés az ébrenlét és az álmodás között?

Kattints arra a kártyára, aminek üzenete rendszeresen megjelenik álmaidban!

 

 

  

  

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL