Epekedő pozitúra

 

Epekedő pozitúra

Ennek a póznak két lehetséges jelentése van (karok kinyújtva mintha kergetnéd az álmaidat, vagy mintha téged űznének). Egyenes háttal és kissé behajlított lábbal alszol. Fejed kissé elmozdult a párna közepétől.

Úgy érzed, többet szeretnél az élettől, és azt akarod, hogy két kézzel elérd a célodat, kész vagy befogadni minden új és izgalmas kihívást, amit az élet hoz. Az epekedő pózban alvók maximalisták, saját maguk rossz kritikusai, mindig nagy eredményeket várnak attól, amit éppen csinálnak, mely azt is jelenti, hogy hamar feladják, ha nem sikerül nekik valami. Tettre készen várják, hogy szembenézzenek a nap kihívásaival, keresik az új lehetőségeket. Tehát vigyázz, mi után epekedsz, mi az, amire igazán vágysz, különben egy csomó időd és energiád megy kárba, azzal, hogy olyan dolgokat hajszolsz, amelyekre nem is igazán vágysz.

Ha ebben a pózban alszol, azt javasoljuk, minden napot kezdj frissen, gondold át hova is tartasz, és mit szeretnél attól a naptól, aztán cselekedni, és átlátni mindent, teljes erőbedobással. (Az emberek 13%-a így alszik.)

Egészségügyi javallat:

Próbálj meg olyan párnát találni, mely támasztja a nyakadat és a fejedet, mindenütt. Ha lehet, feküdj a jobb oldaladon, az nem terheli meg a szívedet.

Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL