SZÉPSÉG

Nyári szín

Szerző:
Szabó Anna
Biztosan létezik a hozzád illő nyári bőrszín – napozás nélkül. Nem akarsz fakó-fehér maradni, de félsz a napozástól? Vagy csak nem tudod megfizetni a Karib-tengeri nyaralást? Irány a drogéria, segítünk választani.

Sápadt és érdekes vagy?
Hogy mégse maradj téli színű, egy finom aranyos-barnaragyogás segíthet.
Napra jobb is, ha nem mész, nagy a valószínűsége, hogy kis idő múltán is rákvörös leszel, marad hát a krémezés. Nem vagy egyedül, a hírességek közül Keira Knightley, Gwyneth Paltrow, Nicole Kidman is így tesz.
Ajánlatunk: Ne csokibarna színre vágyj, a finom napsütötte rózsaszín egy kis aranyos fénnyel áll igazán jól neked. És szerencséd van: idén az ilyen jellegű önbarnítók sokaságát találhatod a polcokon. Kedvencünk a Johnson's Holiday Skin Body Lotion, de nézz körül, hátha a többiek közül is találsz kedvedre valót: Clarins Radiance Plus Self Tanning Body Lotion, Nivea Body Sunkissed Skin

Fehérbőrű vagy és szeplős?
Friss vagy és természetes, de ha egy kis önbarnítót is kensz magadra, mintha azonnal fölragyognál.
Ha napra mész, egy kicsit biztosan megfog, de sokáig nem jó, ha sütteted magad, a szaporodó szeplők és anyajegyek miatt.
Híres „szeplős” szépségek: Sienna Miller, Kirsten Dunst, Kate Moss.
Ajánljuk: a könnyebb, szórófejes, habos önbarnítókat: Dior Self-Tanning Spray Natural Glow, Clinique Tinted Self-Tanning Mousse.

Fakó és szexi vagy?
Ha beborul az ég, az arcod is szürke lesz, de egy csöpp napsütéstől pillanatok alatt fölragyogsz. Természetes napsütésben is jól barnulsz, nem kell órákat főnöd a napon. De az UV sugarak a te bőrödet is ugyanúgy öregítik, és ártalmasak. Ha mégis napra mennél, legalább 15-ös faktorú fényvédő krémet használj.
Híres napbarnította szirének: Jessica Alba, Angelina Jolie, Salma Hayek.
Ajánlatunk: Nyáron csak a természetes napbarnította színedet kell fenntartanod, csillogóvá tenned. Ezeket kicsit nehezebb beszerezni, de ne add fel! St Tropez Shimmering Bronzing Mist, No 7 Quick Dry Body Spray, L'Oréal Sublime Bronze Instant Tan ,Lancaster Self Tan Silk Bronze Moisturising Milk termékek tökéletesek számodra.

Csokibarna szépség vagy?
Épp csak megérint a nap, és csodás aranybarna leszel.
Könnyen és szépen barnulsz, de az okos lányok tudják: ha meg akarják őrizni az egészségüket és a szépségüket, nem lógnak sokat a napon. Jobb a barnaságot palackból szerezni.
Híres „aranylányok”: Jennifer Aniston, Cat Deeley, Elle Macpherson.
Ajánlatunk: Lancôme Flash Bronzer Self-Tanning Dry Body Oil
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL