9

 

Jelenlegi helyzeted

Állandóan keresed az izgalmakat. Szeretsz hátborzongató kalandokban részt venni.

Stressz forrás

Lehetséges, hogy jelenlegi kapcsolatodban már nem vagy boldog, de nincs lelki erőd kilépni belőle. Mindig is szerettél „valahova, valakihez tartozni”, ha hiányzott ez a kapocs, nem találtad a helyed a világban. A kötődés a lételemed, pedig meg kellene végre tanulnod, hogy elsősorban saját magad támasza légy. A mostani helyzet lassan felemészt fizikálisan és lelkileg, így már koncentrációképességed is megcsökkent.

Visszafojtott jellemvonásod

Próbálod kivenni a részed a körülötted zajló eseményekből, de alapvetően kerülöd a konfliktust. Bármilyen vita van körülötted, még ha nem is vagy aktív résztvevője, feszültté és idegessé válasz miatta. Makacsul ragaszkodsz lelki nyugalmadhoz, de örök álmodozó vagy. Mélyről jövő meggyőződésed, hogy nagy dolgok megvalósítására születtél.

Elérni kívánt célod

Ha jól motiválnak, könnyen és gyorsan tanulsz új dolgokat. Nagyon temperamentumos vagy, aki az élet minden területén az izgalmat keresi. Azt szeretnéd, hogy mások izgalmas és érdekes személynek tartsanak, akinek a szavára adnak az emberek. A siker érdekében könnyen az emberek bizalmába férkőzöl, leginkább személyes vonzerőd bevetésével.

Aktuális problémád

Ideges, nyugtalan és frusztrált vagy a jelenlegi helyzet miatt. Álomvilágba menekülsz, ahol nem érhet bántódás. De ne feledd, az alaptermészeted kalandvágyó, ezért inkább keress valós tapasztalatokat.

 Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL