8

 

Jelenlegi helyzeted

Szereted a luxust, a jó minőségű tárgyak megszerzése kiválóan hat közérzetedre. Taszítanak az ízléstelen, és a középszerű dolgok.

Stressz forrás

Elszigeteltnek és magányosnak érzed magad, de nagyon szeretnél ezen változtatni. Hiszed, hogy az élet többet tartogat számodra, mint amit eddig megtapasztaltál, és nem akarsz kimaradni semmiből. Követed céljaidat és álmaidat, de félsz, hogy kihagysz lehetőségeket. Bármibe is fogsz az életben, hamar szakértőjévé válsz, egyfajta erőszakos tudásvágy hajt előre.

Visszafojtott jellemvonásod

Kompromisszumot kell kötnöd az életben, különben sosem engednek magukhoz közelebb az emberek. Ha úgy érzed nem fogadnak el, visszavonulsz csigaházadba, ami csak tovább súlyosbítja helyzetedet. Könnyen megsértődsz, és ahogy az évek múlásával egyre visszafogottabbá válsz érzelmeid kimutatásakor.

Elérni kívánt célod

Szeretnél többet járni társaságba, és már magad is rájöttél, hogy kissé pesszimista életszemléleteden sem ártana változtatnod. Új és izgalmas tanok elsajátítására vágysz, valamint minél sikeresebb karrierre.

Aktuális problémád

Szeretnéd a saját utadat járni, és nagyon feszültté tesz, ha úgy érzed, valamely körülmény hátráltat ebben. Először saját magad kell lelkileg rendbe tenni, csak ezután válhatsz igazán sikeressé.

Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL