7

 

Jelenlegi helyzeted

Békés, csendes környezetbe akarsz kerülni. Egy hűséges és szerető partner után vágyakozol, aki elkényeztet, és fontos vagy számára. Ha rosszul bánnak veled, vagy nem figyelnek rád, visszavonulsz.

Stressz forrás

Beteljesületlen vágyak bizonytalanság érzést hagytak maguk után benned, ezért mindig félsz, vajon mit hozhat a jövő. Szeretnéd magad megóvni a csalódásoktól, de főként pozíciód vagy a téged övező tisztelet elvesztésétől. Szinte lehetetlen elvárásaid vannak másokkal szemben, ráadásul nehezen kötsz kompromisszumot.

Visszafojtott jellemvonásod

Érzelmileg visszafogott vagy, de mindig a jó szándék vezérel. Sajnos azonban sokszor félreérthetik gesztusaidat, hiába próbálod mindig a legjobbat kihozni az adott helyzetből. Zavar ugyan, ha félreértenek, de sértődékenységed miatt te sem nagyon törődsz vele, kit bántasz meg.

Elérni kívánt célod

Nem vagy csapatjátékos, és nem is akarsz a legtöbb tevékenységben részt venni. Régen túlságosan is belevontak az ilyen dolgokba és érzelmileg ki lettél szipolyozva.

Aktuális problémád

Jelenleg úgy érezheted képtelen vagy elérni céljaidat, attól tartasz, végleg le kell mondanod róluk. Ideges vagy és menekülsz, de ez hangulatingadozást és depressziót okoz.

Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL