6

 

Jelenlegi helyzeted

Rendezett, részletes, nagyon precíz és módszeres vagy. Olyan társat keresel, aki megért, tisztel és elfogad.

Stressz forrás

Mindig jó benyomást akarsz kelteni másokban, de kételkedsz, hogy vajon sikerül-e. Úgy érzed, jogod van mindenhez, amit remélsz és álmodsz, de ideges és tehetetlen leszel, ha a dolgok nem úgy mennek, ahogyan szeretnéd. Ha arra gondolsz, hogy hibáztál, ez szerencsétlen érzést ad. Mindig áldozatnak érzed magadat, mivel mindenki rosszul bánik veled, és nem bánnak veled korrektül.

Visszafogott jellemvonásod

Meghátrálsz, ha úgy érzed, nem értenek meg és nem fogadnak el. Amikor kompromisszumokra kényszerülsz, még a szorosabb kapcsolataidtól is eltávolodsz érzelmileg. Zavar, ha a vágyaidat és szükségleteidet félreértik. Néha kissé öntelt vagy, de sérülékeny a lelked.

Elérni kívánt célod

Pillanatnyilag reménytelennek érzed helyzetedet. Lehangoltságodban gyakran vagdalkozol, és olyanokat is megbántasz, akik semmit nem ártottak neked. Fő célod, hogy túllépj problémáidon, és uralkodj indulataidon.

Aktuális problémád

Energiatartalékaid kimerülőben, lehetőség szerint ne vállalj több munkát! Idegrendszeredet már megterhelte a rengeteg stressz, ezért sokszor úgy érezheted, mindenki rosszat akar neked! Be kellene látnod, hogy te sem vagy tökéletes, és néhány feladatot átadni másoknak.

Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL