5

 

Jelenlegi helyzeted

Minden vágyad egy olyan partner, aki állandóan szépségedet csodálja. Te magad is rajongsz az esztétikus dolgokért, sőt, az alkotó munka egyáltalán nem áll távol tőled.

Stressz forrás

A figyelmet mindig kiköveteled magadnak, mert úgy érzed fontos tényező vagy a világban. Nem is állsz szóba akárkivel, kizárólag olyanokkal társalogsz, akik a tiédhez hasonló értékrendet képviselnek. Szeretnél irigyelt személlyé válni, ezért sokszor nem az igazi énedet mutatod a külvilágnak. Állandó harcod magányossá tehet, és az a fölény, amivel a többieket kezeled, idővel átcsaphat keserűségbe.

Visszafojtott jellemvonásod

Miközben megpróbálod magadból a legjobbat kihozni, valójában csak álmaid megvalósítása érdekel. Makacsul reménykedsz, de a körülmények mindig térdre kényszerítenek. Számodra az ideális partner precíz és megbízható. Mély benyomást tesznek rád az egyedi és kedves tárgyak, és a különleges személyiségek. Próbálod magadévá tenni azokat a tulajdonságokat, melyeket más emberekben kedvelsz.

Elérni kívánt célod

Csillapíthatatlan szeretetéhségedtől hajtva állandóan keresed a kapcsolatot az emberekkel. Szeretnél másokkal harmóniában élni, de főként egy kiegyensúlyozott párkapcsolatra vágysz.

Aktuális problémád

Félsz, hogy mások visszatartanak, így nem éred el a céljaidat és nem kapod meg a kívánt dolgokat. Beveted a vonzerődet, és manipulálod az embereket céljaid eléréséhez.

Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL