3

 

Jelenlegi helyzeted

Állandóan a saját kényelmed megteremtésére törekszel. Sajnos, esetedben ez nem azt jelenti, hogy szorgalmasan dolgozol vágyaid megteremtéséért, sokkal inkább azt, hogy állandóan az energiaminimumra törekszel.

Stressz forrás

Úgy érzed, lehetetlen helyzetbe kerültél, mert tisztességtelenül bánnak veled, és az emberekben már nincs semmi előzékenység. Mivel környezeted semmiféle együttérzést vagy elfogadást nem mutat irántad, tehetetlen düh uralja lelkedet. Magány és meg nem értettség jellemzi mindennapjaidat, mert senki nem akar segíteni rajtad. Hiába szeretnél elmenekülni, ha sikerülne is, az még nem javítana helyzeteden, mert idővel ugyanolyan helyzetben találnád magad, ha te magad nem változol meg.

Visszafojtott jellemvonásod

Furcsa kettősség jellemez: miközben próbálsz részt venni a körülötted zajló eseményekben, az esetleges vitával járó konfliktushelyzeteket messze elkerülöd. Tulajdonképpen ennek az az oka, hogy szeretnél mindenféle feszültséget kiiktatni életedből. Zárkózott vagy, amit tovább bonyolít, hogy képtelenség veled bármiféle kompromisszumra jutni. Nehezen vallod be magadnak, de arra vágysz a leginkább, hogy érzelmileg támogassanak. Hamar megsértődsz, főleg azokkal szemben, akik valamilyen szempontból közel állnak hozzád.

Elérni kívánt célod

Téged egyáltalán nem vonz semmiféle karrier. Ha mégis felmerülne benned, hamar elhessegeted a gondolatot, nehogy fel kelljen adnod jól megszokott kényelmedet.

Aktuális problémád

Miközben ösztönösségre, és spontaneitásra vágysz, visszafogod magad. Igaz, elég hihető kifogással szoktál előállni: rendbe kell tenni az életem, tisztáznom kell még néhány dolgot magamban… De egyetlen oka van cselekedeteidnek: nem akarod elhagyni kényelmi zónádat.

Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL