1

 

Jelenlegi helyzeted

Nagyon kevés az önbizalmad, ezért minden helyzetben a biztonságot keresed. Olyan környezetre vágysz, mely egyszerre kényelmes és megóv a problémáktól. Azonban míg ennek érdekében nem teszel semmit, a hőn áhított nyugalom nem köszönt be lelkedbe. Ne másoktól várd problémáid megoldását!

Stresszforrás

Nem vagy csapatjátékos, és nem is törekedsz rá, hogy kivedd a részedet a közös feladatokból – legyen az munka vagy családi élet. Régebben próbáltak belevonni ezekbe, de mindig azt érezted kiszipolyoznak. Érdemes lenne ezen változtatnod, mert így magadnak ártasz a legtöbbet.

Visszafojtott jellemvonásaid

Szinte csak magaddal vagy elfoglalva, de ha ezt valaki a szemedbe meri mondani, rögtön megsértődsz, és magányod egyre mélyül. Jelenlegi helyzetedben képtelen vagy ennek ellenkezőjét bebizonyítani, és a legjobbat kihozni magadból. Hiszen nem vagy te rossz ember, csak túl erősek a beidegződéseid. Alapvetően a félelem munkál benned, ezért vagy képtelen mély és komoly kapcsolatokat kialakítani. Ne úgy fogd fel a dolgokat, hogy mindig neked kell kompromisszumot kötnöd, legyél tekintettel másokra!

Elérni kívánt célod

Szeretnél a lehangoltságból kilépni, és végre fizikailag és lelkileg biztonságban érezni magad. Ehhez a megnyugváshoz azonban ne külsődleges segítséget várj, teremtsd meg magad, lépj ki a zárkózottság bilincseiből!

Aktuális problémád

Tudat alatt félsz, hogyha megnyílsz mások előtt, az visszatart felsőbb céljaid elérésétől. Tarts egy kis önvizsgálatot, és így rájöhetsz, hogy céltalan tevékenységekre fecsérled idődet!

Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL