Geometrikus formák

 

Geometrikus formák

Az általános geometriai formák rendezett és hatékony elmére utalnak. Ezek a formák az általános iskolai matematikából ismerősek, így könnyű lerajzolni őket. Gyakran nagyon szimbolikusak. Ha ilyet vetsz papírra, logikusan gondolkodó, tiszta fejű, racionális, logikus személy vagy. Jól tudsz előre tervezni.

Kör

A kör minden kultúrában megjelenik, mint archetípusos forma, így az örök egészet jelképezi. Nincs kezdete és nincs vége, így egy örök ciklusra utal, a Napkoronghoz köthető, és az éves ciklushoz, a Holdhoz, a kerékhez. Gyakran a Napot jelképezi, főleg ha sugarai is vannak, avagy a Teliholdat. Néhány pár szimbólumrendszerben az univerzumot jelképezi. A teljesség megtapasztalásának vágyát mutatja, vagy azt, hogy túl sok dolog történik körülötted egyszerre.

Négyzet

A négyzet az Univerzum formális, matematikai, és tudományos rendjét jelképezi. Az anyagi világ jelképe és egy kétdimenziós felületet alkot. Jelképezi a kapcsolatot az emberi és az isteni között.
Szeretnéd fenntartani a rendet és a kontrollt. Szereted titokban tartani a gondolataidat.

Háromszög

A vallási szimbolizmusban a háromszög a szentháromság jelképe. A pogány szimbolizmusban a felfelé mutató csúcsú háromszög pengét, vagy kardot jelöl és férfias minőséget, de egyben az asztrológiai tűzjegyeket is. A lefelé mutató háromszög a serleget, ill. a kupát jelenti, és a női minőséget, illetve az asztrológiai vízjegyeket. Néha azt jelzi, hogy szeretnél előbbre jutni a karrieredben vagy társadalmi ranglétrán.

Vissza a képekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL