Emberek, arcok, arcvonások

 

Emberek, arcok, arcvonások

Arcok

A magyarázat attól is függ, mennyire mutatja az ént, vagy más énjét. Egy egyszerű kör formájú arc, motívum lehet a gyermekkorból, egy eredeti mosollyal azt sugallja, hogy vidám természetű ember vagy. A szép arc gyakran idealizált ön-arckép, azt jelenti, hogy szociális, társasági ember vagy. A csúnya arc azt jelzi, nem vagy emberbarát, és rossz természeted van, de jelezheti azt is, hogy kegyetlen, rossz emberekkel volt már tapasztalatod, vagy a médiából vett archetípusok a boszorkányok, vagy a trollok csúnya arcait veted papírra. Az, hogy egy skicc szép vagy sem, gyakran szubjektív, és a művészi képességeiden múlik. Az irkafirkák gyakran absztrakt ábrák, bár néhány művészi képességű ember képes egészen realisztikus ábrázolásra. A vicces arc firka azt is jelenti, hogy van humorod és önkritikád.

Szemek

Sokan szeretnek szemeket firkálni. A szem, mint a lélek tükre, nagy kifejező készséggel és jelentéssel bír. Kreatív kihívást, és frusztrált művészi tehetséget is mutathat. Néha a vágyat, kívánságot jelzik a szemábrázolások. Ha bámuló szemeket rajzolsz, vagy kulcslyukon kitekintő szemet, akkor valószínű, hogy úgy érzed, túlságosan behatoltak a magánszférádba.

Alakok és pálcikaemberek

Ha pálcikaembereket rajzolsz, az azt jelenti, hogy nagyon korán elakadt a művészi fejlődésed. A magyarázat attól függ, mennyire részletes a figura, kit ábrázol, és mit csinál éppen a képen. Több összetett figurarajzon sokat kell gondolkodni, és általában az már nem irkafirka, inkább művészeti alkotás (ezek tudatos rajzok inkább, mint szórakozott firkálgatások).

Vissza a képekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL