REJTÉLY-MISZTIKA

Véget ér a világ 2012. december 21-én?

Szerző:
Szabó Anna
A maják szerint december 21-én ér véget egy ciklus a közép-amerikai naptárban, mely valójában 5125 szoláris évet foglal magába. Ez a nap pont a téli napfordulóra esik. Vajon elpusztul-e a Föld és az emberiség, avagy egy új korszak kezdődik ezzel a dátummal? Cikkünkben erre keressük a választ…

 

1. Katasztrófa elméletek


Mi az a Nibiru, és valóban közeledik?


Mint az ismeretes, Nibiru a 12. bolygó, vagyis az X-Bolygó, közeledik Földünk felé. A Jupiternél is hatalmasabb égitestet először 1983-ban észlelte egy infravörös csillagászati műhold, az IRAS. Tehát egy létező bolygóról van szó.

Az ősi sumér szövegekben hihetetlen történet áll az emberi fajról, és ez a történet messze más, és fantasztikusabb, mint amint iskolában tanultunk. Az ősi 6000 éves szövegek szerint, volt egy faj, amelyet Anunnakinak hívtak - ők származtak a Naprendszerünkhöz tartozó Nibiru bolygóról. Az ő történetük szerint a bibliai Vízözön miatt is a Nibiru volt a felelős, és állítólag ez az égitest volt a Betlehemi csillag is. (Egy összeesküvés elmélet szerint még a Vatikán is követi, hogy merre jár a Nibiru!) Ez az égitest ellapult ellipszis pályán kering. Amikor a Naptól távol van, a Plútó mögött található, amikor közelebb, akkor pedig a kisbolygó övezetben tartózkodik, és valószínű, hogy katasztrófába sodorja Földünket. Egyesek azt mondják, hogy ez a bolygó a felelős a mostanában bekövetkezett katasztrófák pl. az árvizek, a vulkánkitörések, a szökőár (cunami), és a földrengések stb. miatt is. Sokan erre az időpontra datálják a Föld mágneses pólusváltását is, sőt egyesek úgy gondolják, bekövetkezik majd a második jégkorszak. Van egy elképzelés arról, is hogy a Föld forgása a másik irányba változik. Akik hisznek abban, hogy ez a bolygó okozza a Világvégét, azt mondják, hogy a tudósok tudnak róla, csak eltitkolják.


Meteor/üstökös/kisbolygó becsapódás


Ez nem újdonság, mert a Föld állandóan ki van téve meteor becsapódásnak, és egy olyan méretű becsapódás, ami kataklizmát okozhat – elég ritka.


Az a bizonyos fekete lyuk a Tejútrendszer közepén és a naptevékenységek összefüggése


A maják szerint a galaxis közepe a kozmikus sír; a halál és az átváltozás, a regeneráció és az ujjá születés helye. Van a galaxisunk közepén egy feltételezett fekete lyuk, melynek gravitációs vonzása tart össze mindent. A mi Naprendszerünk a galaxis külső részén található. Amikor a Naprendszer egy vonalba esik a galaxis tengelyével, akkor vagyunk a galaxis legerősebb mágneses mezejében, ahol a gravitáció a legnagyobb. Így a Nap 11 évenkénti szoláris ciklusa is a maximumon van, és a Szaturnusz és Jupiter együttállása, valamint a Nap és a Tejútrendszer egyenlítőjének egyvonalban való állása valóban megnövelhette a Napkitörések méretét és gyakoriságát.


A heves napkitörés a fler, többek között nem csak gyönyörű, színes sarki fényt, de geo-mágneses vihart is okoz, és ez megbéníthatja az elektromos berendezéseket, a navigációs műszereket és a telekommunikációt is. Lényegében abban az esetben okoz vihart, ha a töltése ellentétes a Föld magnetoszférájának töltésével. Az egyik világvége-elmélet szerint az emberiség pusztulásának egy ilyen brutális mágneses vihar lesz az oka.

A Jelenések könyve 16:8-9 is megemlíti a napkitöréseket:

A negyedik angyal a Napra öntötte a poharát. Ekkor a Nap hatalmat kapott, hogy tüzével égesse az embereket, akik súlyos égési sérüléseket szenvedtek. A sebesültek átkozták Istent, mert neki hatalma volt ezeken a csapásokon. De mégsem akarták megváltoztatni gondolkodásukat és életüket, hogy elismerjék Istent, és dicsőséget adjanak neki.”


Globális felmelegedés/lehűlés(?), ózonréteg elvékonyodása és egyéb időjárás anomáliák


A globális felmelegedést/lehűlést egy elmélet szerint a környezetszennyezés számlájára írhatjuk. Az új jégkorszak – ha nem a Nibiru okozza, akkor valószínűleg a globális felmelegedés utóhatása lesz. Körülbelül 20 évig lesz 4 fokkal hidegebb az egész világon. A klímaváltozás árvizekhez és éhínséghez vezethet. Megváltoznak a légköri áramlások, egyre több lesz a tornádó és a hurrikán. A globális felmelegedés miatt az összes jég elolvad a Földön, az óceánok szintje 64 méterrel megemelkedik, és a tengerszint alatti területek víz alá kerülnek. Ráadásul az üvegházhatás miatt megváltozik a Föld víz-ciklusa. Egyes helyeken szárazság fenyegethet, máshol pedig indokolatlanul sok esőzés. Az ózonréteg annyira elvékonyodott, hogy már nem véd a káros UV-sugarak ellen.


A Nap megnő, szupernova lesz és elégeti a Földet?


Nem 2012. december 21-én, de pár milliárd év múlva biztos, hogy a Nap kitágul, vörös óriás lesz, annyira, hogy bekebelezi a Földet és a fél Naprendszert.


Ha a Tejútrendszerben lévő fekete lyuk nem is, de a Nagy Hadron ütköztető talán elnyel minket?


Erről is különféle elméletek keringenek, miszerint a CERN kutatási központban lévő Nagy Hadron Részecske ütköztetőben mikro fekete lyukat sikerül létrehozni. Annak tömege megnő, és elnyeli a Földet, vagy káros gammasugárzást bocsájt ki és az okoz majd katasztrófát.


Nukleáris III. Világháború?


Nostradamus jóslataiban az áll, hogy bekövetkezhet egy III. Világháború Európában, Ázsiában és Afrikában. Sokan azt gondolják, hogy a megjósolt eseményeken nem tudunk változtatni. Azonban az a kollektív szabad emberi akarattól függ - meg akarunk-e változtatni egy eseményt, vagy sem.


Összeesküvés elmélet(?), avagy ki akarnak minket irtani?

És akkor még nem is beszéltünk a chemtrailsről ami kondenzcsíknak látszó nem kondenzcsík, vagyis mérget eregetnek ránk a levegőből; a HAARP-ról, mely légkörkutató programnak álcázott időjárás, és tudatmódosító antennaerdő valamint a génmódosításról, mellyel tökéletesnek kinéző ámbár egészségre veszélyes növényeket és állatokat állítanak elő.


2. Dimenzióváltás, illetve az emberiség tudatváltása


Bizonyos spirituális iskolák szerint, ezen a jeles napon ér véget egy korszak, és veszi kezdetét egy másik időszak, amikor is az emberiség átmegy bizonyos fizikai és spirituális változásokon. Ilyen és ehhez hasonló jóslatok voltak erre vonatkozólag:

1. Kollektív tudatváltás következik be, miközben átmegyünk az 5. dimenzióba.
2. Talán egy szebb, új világ kezdődik, mellyel új lehetőségeket kapunk az életünk jobbá tételére.
3. El fog jönni a béke és a harmónia időszaka.
4. A Föld egész lakossága meg fogja tapasztalni és el fogja hinni, hogy a földönkívüliek igenis léteznek.
5. Orvosok nélkül is majd meg tudunk majd gyógyulni.
6. Olyan találmányok terjednek majd el, mellyel segíteni tudunk más galaxisokon is.
7. Egy másik tan szerint az 5. dimenzióban megszűnik minden, ami anyagi természetű.

Az egész eszmefuttatást összevetve: valószínű, hogy emberek sokkal spirituálisabban gondolkoznak majd... Bár nem hinném, hogy ez egyik napról a másikra be tudna következni…

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL