2018. február 19. - Zsuzsanna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. február 19. - Zsuzsanna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Láthatjuk jövőbeli életeinket?

Zsu

Szinte mindannyian hallottunk már arról, hogy reinkarnációs utazások, hipnózisok alkalmával az ember újraélheti múltbeli életeit. De vajon arra is van lehetőség, hogy hipnózisban bepillantást nyerhessünk jövőbeli életeinkbe is?

 

A hipnotizőrök, hipnoterapeuták felfedezését, miszerint az alanyt vissza lehet vinni egészen a csecsemőkorába, sőt, még az anyaméhbe is, olyan regressziós kísérletek követték, amelyek az előző életeikbe vezették vissza a pacienseket. Ám, ha vissza lehet menni az előző életek emlékképeihez – magyarul a múltba -, akkor talán a jövőbe is lehet utazni, nemde? Ez a gondolat azonban rendkívül bonyolult filozófiai kérdéseket vet fel, ám léteznek olyan kísérletek, amelyek nemcsak regressziós, hanem progressziós hipnózissal is foglalkoztak.


Egy szolgálólány titokzatos jövője


A regresszió úttörője Albert de Rochas ezredes, aki nemcsak az előző életekbe történő visszatéréseken kísérletezett, hanem a 20. század első felében 10 női alanyt vitt előre – a jövőbe. Az alanyok időnként akkori életük későbbi szakaszában, máskor pedig a haláluk utáni időben találták magukat. Az ezredes fel-le mozgatta a kezét az alanyok előtt, hogy visszakerülhessenek a múltba, és vízszintes kézmozdulatokkal hozta vissza őket a jelenbe. Több lépcsőben azonban arra is képes volt, hogy „továbbvigye” őket, tehát a jövőbeli életükbe is ellátogathattak. De Rochas egy 18 éves szolgálólánnyal – Josephine-nel – kezdte meg kísérleteit. Visszavitte a lányt a múltba, majd visszahozta a jelenbe, ám itt nem állt meg. Tovább csinálta a vízszintes kézmozdulatokat, mert valójában arra volt kíváncsi, hogy fog történni. Mivel nem mert semmiféle kérdést feltenni a lánynak, mert attól félt, hogy ezáltal valamit sugalmaz neki, egy idő után arra kérte, hogy nézzen bele egy tükörbe, és mondja el mit lát. A lány első mondata az volt, hogy fehérnek látja a haját, ám a kísérlet idején teljesen fekete volt. További kézmozdulatok után a nő rendkívüli gyengeségre panaszkodott, úgy érezte, hogy folyamatosan veszít az erejéből. Látta magát középkorú asszonynak is, amikor egy öregembert gondoz egy vidéki házban, és ezt a feladatot nagyon kimerítőnek találta.  Az ezredes további kísérleteket folytatott a lánnyal, aminek eredménye a következő volt:

A lány de Rochas szolgálója lesz (ez később igaznak is bizonyult – néhány hétig valóban szolgálta az ezredest). 25 éves korában a szüleivel lakott, és már 3 éve nem szolgált senkit. A további kézmozdulatokra azonban hatalmas szenvedés jeleivel válaszolt. Dobálta a fejét, zokogott – hatalmas lelki felindultságot mutatott. Josephine elmondta, hogy éppen 32 éves, és két évvel korábban egy fiatal farmer házassági ígéretet tett neki, amivel el is csábította a lányt. A nevét azonban csak később volt hajlandó elárulni, amikor is kijelentette, hogy a csábító neve Eugene F. de Rochas. Josephine ezek után megszülte Eugene gyermekét, és elcsábíttatását büntetésnek tekintette mindazon rosszért, amit előző (tehát a mostani) életében cselekedett. A következő kísérlet folyamán 35 éves korára ment előre, és elmondta, hogy édesapja már nem él, viszont édesanyja és gyermeke még igen. 41 éves korában még mindig a falujában, Manziatban élt, de a gyermek nem sokkal korábban meghalt. Josephine hátralévő élete szabászmunkával telt, és rengeteg nélkülözéssel. Arra a kérdésre, hogy kíváncsi-e arra, hogy mi történik vele a halála után, azt felelte: igen. Látomásában majdnem 70 éves volt, amikor „meghalt”.


Megváltó halál


Az ezredes tovább folytatta a hipnózist, és a halála utáni életről kérdezte a lányt, aki elmondta, hogy látta a saját temetését, és hallotta, amint a temetésen résztvevő emberek azt mondták: megváltás volt számára a halál. Ebben a pillanatban úgy érezte, hogy újjá kell születnie, és ezt úgy jelezte, hogy felvette a felvette a jól ismert magzati pózt. Kis idő elteltével hangja egy kétéves kisgyermek hangjává változott, aki nem tudta megmondani sem a vezetéknevét, sem pedig azt, hogy pontosan hol lakik a családja. Az azonban kiderült, hogy ez a kislány 3-4 éves korában meghal. A haláleset után boldogan vándorolt az űrben, de már nem a Földet látta, hanem fényes szellemeket, akik nem szóltak hozzá, és akik között nem tudta felismerni sem apját, sem hozzátartozóit.


A Goldberg esetek


A hipnotikus progresszió megbízhatóságát nyilvánosan bizonyítandó, 1981. február 2-án egy másik hipnoterapeuta, Dr. Bruce Goldberg, egy baltimore-i hírolvasót hipnotizált, és megkérte, hogy olvassa fel a következő heti híreket. Egy hét múlva, amikor összehasonlították a valódi hírekkel, kiderült, hogy több esemény is egyezik, különösen egy országúti baleset részletei. A további kísérletek során Dr. Goldberg eljuttatta a hírolvasót egy jövőbeli életbe, a 22. századba, aki ekkor felfedezte, hogy a gondolatátvitel kutatójaként dolgozik 300 emberrel együtt egy napenergiával ellátott üvegpiramisban. Ezeket az állításokat természetesen csak az idő igazolhatja, mindenesetre igencsak elgondolkodtató.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mely csillagjegy lehet a tükörlelked és mit taníthat neked? - A Tükörlélek Horoszkópból megtudod!

Mely csillagjegy lehet a tükörlelked és mit taníthat neked? - A Tükörlélek Horoszkópból megtudod!

A tükörlelked az a személy, aki mondhatni az ellentéted, aki tükröt mutat neked és ezáltal segítő elő fejlődésedet. Kiváló kapcsolatba kerülhetsz vele, mert kiegyensúlyoz téged. Természetesen ez bárki lehet, de a csillagjegyek között is akad valaki, aki a te tükörlelked, és rámutat a hibáidra, erősségeidre, utat mutat neked. Hogy ki lehet ez a csillagjegy, akiből nem árt, ha van egy a közeledben? Máris megtudod!

Tovább »
6 dolog, amit a pasik másképpen szeretnek - Ők maguk számoltak be róla!

6 dolog, amit a pasik másképpen szeretnek - Ők maguk számoltak be róla!

Amikor szexről van szó, mi, férfiak teljesen másként vélekedünk róla, mint ti, Drága Hölgyeim. Eltér a véleményünk és az elképzelésünk, különböznek a vágyaink és más az igényünk a partnerünkkel szemben. Az alábbi 6 dologból kiderül, hogy mennyire másképp állunk a dologhoz, mint a nők. Noha ez persze nem mindenkire vonatkozik.

Tovább »
Mivel áld meg a Belső Istened erre a hétre? - A Namaste Jóskártya segítségével megtudhatod

Mivel áld meg a Belső Istened erre a hétre? - A Namaste Jóskártya segítségével megtudhatod

A „namaste” egy ősi szanszkrit áldás, üdvözlés. Nagyjából azt jelenti: "Megtisztelem a szellemet benned, ami bennem is van." Ugyanis tulajdonképpen mind egyek vagyunk, egy nagy szellemtől, forrástól származunk. A Namaste Jóskártya segítségével pedig megtudhatod, hogy a héten mivel áld meg a benned lakó isten.

Tovább »

Kalkulátor

Parfüm horoszkóp

Olykor nem is olyan könnyű kiválasztani a személyiségedhez illő parfümöt. Ebben lesz segítségedre ez a kalkulátor. Válaszd ki a csillagjegyet, amelyben születtél, és megtudod, mely parfüm illik hozzád.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Márton Andrea

Pedikűrös, lábelemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Márton Andrea

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép