2017. november 23. - Kelemen, Klementina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. november 23. - Kelemen, Klementina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Láthatjuk jövőbeli életeinket?

Zsu

Szinte mindannyian hallottunk már arról, hogy reinkarnációs utazások, hipnózisok alkalmával az ember újraélheti múltbeli életeit. De vajon arra is van lehetőség, hogy hipnózisban bepillantást nyerhessünk jövőbeli életeinkbe is?

 

A hipnotizőrök, hipnoterapeuták felfedezését, miszerint az alanyt vissza lehet vinni egészen a csecsemőkorába, sőt, még az anyaméhbe is, olyan regressziós kísérletek követték, amelyek az előző életeikbe vezették vissza a pacienseket. Ám, ha vissza lehet menni az előző életek emlékképeihez – magyarul a múltba -, akkor talán a jövőbe is lehet utazni, nemde? Ez a gondolat azonban rendkívül bonyolult filozófiai kérdéseket vet fel, ám léteznek olyan kísérletek, amelyek nemcsak regressziós, hanem progressziós hipnózissal is foglalkoztak.


Egy szolgálólány titokzatos jövője


A regresszió úttörője Albert de Rochas ezredes, aki nemcsak az előző életekbe történő visszatéréseken kísérletezett, hanem a 20. század első felében 10 női alanyt vitt előre – a jövőbe. Az alanyok időnként akkori életük későbbi szakaszában, máskor pedig a haláluk utáni időben találták magukat. Az ezredes fel-le mozgatta a kezét az alanyok előtt, hogy visszakerülhessenek a múltba, és vízszintes kézmozdulatokkal hozta vissza őket a jelenbe. Több lépcsőben azonban arra is képes volt, hogy „továbbvigye” őket, tehát a jövőbeli életükbe is ellátogathattak. De Rochas egy 18 éves szolgálólánnyal – Josephine-nel – kezdte meg kísérleteit. Visszavitte a lányt a múltba, majd visszahozta a jelenbe, ám itt nem állt meg. Tovább csinálta a vízszintes kézmozdulatokat, mert valójában arra volt kíváncsi, hogy fog történni. Mivel nem mert semmiféle kérdést feltenni a lánynak, mert attól félt, hogy ezáltal valamit sugalmaz neki, egy idő után arra kérte, hogy nézzen bele egy tükörbe, és mondja el mit lát. A lány első mondata az volt, hogy fehérnek látja a haját, ám a kísérlet idején teljesen fekete volt. További kézmozdulatok után a nő rendkívüli gyengeségre panaszkodott, úgy érezte, hogy folyamatosan veszít az erejéből. Látta magát középkorú asszonynak is, amikor egy öregembert gondoz egy vidéki házban, és ezt a feladatot nagyon kimerítőnek találta.  Az ezredes további kísérleteket folytatott a lánnyal, aminek eredménye a következő volt:

A lány de Rochas szolgálója lesz (ez később igaznak is bizonyult – néhány hétig valóban szolgálta az ezredest). 25 éves korában a szüleivel lakott, és már 3 éve nem szolgált senkit. A további kézmozdulatokra azonban hatalmas szenvedés jeleivel válaszolt. Dobálta a fejét, zokogott – hatalmas lelki felindultságot mutatott. Josephine elmondta, hogy éppen 32 éves, és két évvel korábban egy fiatal farmer házassági ígéretet tett neki, amivel el is csábította a lányt. A nevét azonban csak később volt hajlandó elárulni, amikor is kijelentette, hogy a csábító neve Eugene F. de Rochas. Josephine ezek után megszülte Eugene gyermekét, és elcsábíttatását büntetésnek tekintette mindazon rosszért, amit előző (tehát a mostani) életében cselekedett. A következő kísérlet folyamán 35 éves korára ment előre, és elmondta, hogy édesapja már nem él, viszont édesanyja és gyermeke még igen. 41 éves korában még mindig a falujában, Manziatban élt, de a gyermek nem sokkal korábban meghalt. Josephine hátralévő élete szabászmunkával telt, és rengeteg nélkülözéssel. Arra a kérdésre, hogy kíváncsi-e arra, hogy mi történik vele a halála után, azt felelte: igen. Látomásában majdnem 70 éves volt, amikor „meghalt”.


Megváltó halál


Az ezredes tovább folytatta a hipnózist, és a halála utáni életről kérdezte a lányt, aki elmondta, hogy látta a saját temetését, és hallotta, amint a temetésen résztvevő emberek azt mondták: megváltás volt számára a halál. Ebben a pillanatban úgy érezte, hogy újjá kell születnie, és ezt úgy jelezte, hogy felvette a felvette a jól ismert magzati pózt. Kis idő elteltével hangja egy kétéves kisgyermek hangjává változott, aki nem tudta megmondani sem a vezetéknevét, sem pedig azt, hogy pontosan hol lakik a családja. Az azonban kiderült, hogy ez a kislány 3-4 éves korában meghal. A haláleset után boldogan vándorolt az űrben, de már nem a Földet látta, hanem fényes szellemeket, akik nem szóltak hozzá, és akik között nem tudta felismerni sem apját, sem hozzátartozóit.


A Goldberg esetek


A hipnotikus progresszió megbízhatóságát nyilvánosan bizonyítandó, 1981. február 2-án egy másik hipnoterapeuta, Dr. Bruce Goldberg, egy baltimore-i hírolvasót hipnotizált, és megkérte, hogy olvassa fel a következő heti híreket. Egy hét múlva, amikor összehasonlították a valódi hírekkel, kiderült, hogy több esemény is egyezik, különösen egy országúti baleset részletei. A további kísérletek során Dr. Goldberg eljuttatta a hírolvasót egy jövőbeli életbe, a 22. századba, aki ekkor felfedezte, hogy a gondolatátvitel kutatójaként dolgozik 300 emberrel együtt egy napenergiával ellátott üvegpiramisban. Ezeket az állításokat természetesen csak az idő igazolhatja, mindenesetre igencsak elgondolkodtató.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Ki az, aki számodra a legtehetősebbnek tűnik? - Választásod felfedi, mi a legfontosabb számodra!

Ki az, aki számodra a legtehetősebbnek tűnik? - Választásod felfedi, mi a legfontosabb számodra!

Sokan nehezen tudják eldönteni valakiről, hogy tehetős vagy sem, ha csak a külső megjelenést vizsgálják. Elsősorban azért van ez így, mert az emberek eltérő dolgokra költik a pénzüket. Az alábbi képeken lévő emberek közül válaszd ki azt, aki számodra a legvagyonosabbnak tűnik, ezáltal feltárul a személyiségeddel kapcsolatban valami olyasmi, amelyet korábban nem is gondoltál volna.

Tovább »
Válassz egy szent hologramot és fedezd fel üzenetét a jövőre nézve!

Válassz egy szent hologramot és fedezd fel üzenetét a jövőre nézve!

A szent geometrikus minták megtalálhatók a művészetben, a természetben, és ami a legfontosabb, a saját testünkben is, hiszen mélyen gyökereznek a sejtjeinkben és a tudatunkban. Rájuk koncentrálva segítséget kapunk abban, hogy erős kapcsolatot alakítsunk ki magunkkal és minden létezővel, így felszínre hozhatjuk tudatalatti sérüléseinket is. Válassz egy alakzatot, és nézd meg, milyen üzenetet rejt számodra!

Tovább »
Fűszeres burgonyahasábok - Mennyei, könnyű és ízletes!

Fűszeres burgonyahasábok - Mennyei, könnyű és ízletes!

Ezek az ízletes burgonyahasábok igazán könnyedén elkészíthetőek, és remek választás egy-egy buliba, de tálalhatod grillezett csirkével és salsával is, ebédre, vagy vacsorára. Nagyon ínycsiklandozó és rendkívül finom!

Tovább »

Kalkulátor

Parfüm horoszkóp

Olykor nem is olyan könnyű kiválasztani a személyiségedhez illő parfümöt. Ebben lesz segítségedre ez a kalkulátor. Válaszd ki a csillagjegyet, amelyben születtél, és megtudod, mely parfüm illik hozzád.

Még több kalkulátor »

Szakértők

S.Tóth Márta

Life-, business coaching

Kérdezz! »
Összes szakértő »
S.Tóth Márta

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép