DIVAT

Farmer - így hordd a mindennapokon!

Szerző:
Szabó Anna
Örök és alapdarab minden nő szekrényében a farmer. Kényelmes, könnyedén variálhatod szinte bármilyen ruhadarabbal az elegánstól a lazáig, és legnagyobb előnye, hogy remekül formája a lábakat! Hordhatod a munkahelyedre, randira, bulizni, vagy éppen az utcára! Íme, néhány tipp, hogyan viseld idén!

 

Munkahelyi farmermustra

Nem is olyan egyszerű munkahelyre öltözködni, tekintve a munka jellegét. Irodai munkára általában a főnök megköveteli az elegáns megjelenést – netán a kosztüm viselését, és nem a slampos mackónadrágos oldaladra kíváncsi. Más helyzet áll elő azonban, ha nincsenek ilyen kötött szabályok, ez esetben jöhetnek a farmerek. Legtermészetesebb, elegánsabb, és mégis nőies összeállítás lehet, ha egy sötétszínű, szűkszárú farmert húzol egy fekete blúzhoz, hozzá pedig egy kék blézert. Ezzel elkápráztatod majd a legrigolyásabb főnököt is, és az utcán sem hátrányos viselet – tekintve a nadrág jótékony hatását az alakodra! Ha tisztább, szűziesebb megjelenést szeretnél, és a világosabb színeket kedveled, akkor húzz egy világos, bővebb szárú farmert fehér felsővel, sötét övvel, egy kadigánnal, vagy pulcsival kombinálva. Munkahelyre nem feltétlen javasolt a koptatott farmer, mert az egyfajta igénytelen külsőt is kölcsönözhet. Ha a feminin oldaladat szeretnéd előcsalogatni, akkor húzz farmerszoknyát is, azonban ennél a választásnál nagyon ügyelj a szoknya hosszúságára, és arra, hogy egy sötét harisnyát húzz alá, hogy ne tűnj közönségesnek!

New Yorker      Mango

Mango

Randira - elő a szuperszexi szűk farmerral!

Tipikus dilemma minden nőnek, hogy mit vegyen fel a randira az álom pasival. Ilyenkor két lehetőséged adódik: vagy összeállítasz egy merész, új szettet magadnak – amely az újdonsága miatt lutrinak tűnhet -, vagy előszeded a jól bevált ruhadarabokat. Mint például a farmert, amit te is ott rejtegetsz a szekrényedben a tuti randira. A farmer, ami bomba hátsót varázsol, a farmer, ami úgy összekapja a combjaidat, hogy manökenként suhansz a macskaköves úton. Ha nem vagy kísérletező típus akkor válaszd ezt a darabot. Feldobhatod a farmeredet egy szélesebb barna masnis övvel, hozzá egy dekoltált pólóval, farmer mellénnyel, és egy lógós nyaklánccal. Igazán divatos, ha egy leggings fazonú farmert viselsz, magassarkúval, és tunikával, ez kiemeli a csípődet, és szexistennő mivoltodat! De felvehetsz egy laza farmer overált is, csak ügyelj, hogy a buggyos laza nadrág alatt megmaradjon a nőiességed! Ha puccosabb helyre mentek randizni, mint egy kávézó vagy pub, akkor válassz kicsit elegánsabb szettet. Elő a csábító minikkel, és kápráztasd el a pasit! Sötét farmer – virágmintás, vagy leopárdmintás felső, amit egy blézerrel és egy csini magassarkúval variálsz, mi sem üdítőbb látvány!

Mayo Chix

Hordd utcára vagy bulizni – jelige: a kényelem!

A klasszikus farmerek helyett utcára, és buliba egyaránt hordhatsz színes farmert: kéket, sárgát, pirosat, vagy akár zöldet. A mintázatoktól sem kell félned, az idén őrületesen divatos virágmintát is előkaphatod - a virágmintás farmert. Bátran hordd a farmert, az alakodtól szinte függetlenül, hiszen ez az a ruhadarab, ami a teltebb nőknek is előnyösen áll! Ha buli előtt akad némi dolgod, vedd fel a legdögösebb farmerodat egy egyszerű felsővel, és mielőtt buliba indulsz, húzz rá egy szőrmés mellényt, némi kiegészítőt, és dobd le a sportcipőt - helyette húzd fel a női varázserőd legfőbb eszközét a magassarkú cipődet, és mehet a parti!

New Yorker    Mango

New Yorker

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL