Elkészítése:
1. Egy nagy marék (kb. 200 gr) spenótot egy pillanatra merítsünk forrásban lévő sós vízbe, majd öblítsük le hideg vízzel és nyomkodjuk ki, tegyük félre.
2. Két tojást verjünk fel villával jó habosra, szórjunk bele sót, nyomjunk bele egy gerezd fokhagymát, majd forrósítsunk fel egy teáskanál olajat ugyanennyi vajjal.
3. A spenótot keverjük az elhabart tojáshoz és hirtelen süssük ki! Kevés frissen őrölt borssal szórjuk meg a remegős tetejét és félbehajtva csúsztassuk tányérra.
4. Ízlés szerint paradicsomsalátával, jóféle házi savanyúsággal bolondítsuk meg a vacsoránk.
OLVASS TOVÁBB!
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Ingyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
GASZTROKávéfüggő vagy? Így tudsz kitörni belőle!
A forró italok sok koffeint tartalmaznak. A leszokás róluk sokak számára elképzelhetetlen, pedig nem kell annak lennie....
GASZTROAz új avokádószkenner már a boltban megmondja, mennyire érett darabbal van dolgod
Svájcban már kell tapizni az avokádót, mielőtt felvágnád....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK