SZÓRAKOZÁS

Az 5 legdögösebb rocker-frontember

Szerző:
Szabó Anna
Nézzünk szembe a ténnyel, mi csajok előbb figyelünk fel egy zenekar frontemberére, mint a zenéjükre. Főleg, ha egy helyes énekes(-gitáros) áll a színpadon…


Van valami varázslatos abban, ha egy dögös pasi gitárt vagy mikrofont tart a kezében… Ez a kombináció bizonyos hölgyekben a megszállottságig fokozódó rajongást kelt. De hát senki sem tökéletes, mi sem, ezért sorra is vettük a mi kedvenceinket.

 

1. Jared Leto

Színész-zenész, és igazi skalpvadász – állítólag. A nőknél aratott sikere talán kisfiús bájának köszönhető: a negyvenes színész egy húszast még mindig simán letagadhat. Az ágyában megfordult többek között Cameron Diaz, Scarlett Johansson és Lindsay Lohan… Világhírnévre mégsem magánéletével tett szert, hanem a Harcosok klubjában és a Rekviem egy álomért című filmekben nyújtott alakításaival. Jelenleg leginkább zenél: a 30 Seconds to Mars frontembere.

 

2. Brandon Boyd

Az Incubus frontembere, a 36 éves Brandon Boyd. Ha az a fajta lány vagy, aki a költőien romantikus pasikra bukik, akkor őt neked találták ki. A profi zenélés mellett kiadott két könyvet, és festőként is elég sikeres. Időközben a szólókarrierbe is belekóstolt, de arról nincs hír, hogy külön vagy a bandával folytatja-e a jövőben.

 

3. Adam Levine

A Maroon 5 énekes-gitárosa talán a legnépszerűbb a listánkon található pasik közül, aki állítólag most éppen szingli. Ez utóbbi pletykát nem vehetjük biztosra, ám azt sokkal inkább, hogy Adam a filmiparban is megvetette a lábát, jövőre, vagyis 2013-ban debütál a mozikban az a romantikus dráma, amiben nem kis szerepet kapott, ahogy egy televízió sorozatban szintén viszontláthatjuk nem sokára.

 

4. Julian Casablancas

Az 1978-as születésű Julian Casablancas élete már eddig is elég sűrű volt, és ha hinni lehet a pletykáknak, akkor ez a jövőben sem lesz másként. Édesapja az Elit Modell Ügynökség tulajdonosa, aki miután 14 évesen alkoholelvonóra került Julian, rögtön be is íratta egy svájci magániskolába. A The Strokes együttest 1998-ban alapította barátaival, ezt követően a sikerre alig három évet kellett várniuk, amit gyakorlatilag első albumuk az Is This It hozott meg számukra.

 

5. Brandon Flowers

A The Killers, Nagy Britannia egyik legsikeresebb bandájának a frontembere Brandon Flowers. A 2002-ben alakult együttesnek eddig négy lemeze jelent meg. Bármennyire is jóképű a The Killers frontembere, hűséges férj és háromgyerekes családapa.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL