Szabó Anna
Hozzávalók:
(4 adaghoz)
250g mozzarella
250g chorizo
200g gomba
1-1 piros és sárga kaliforniai paprika
4 enyhe zöld pepperoni
3 tojás
250ml tej
200g liszt
1tk morzsolt oregánó
1tk morzsolt bazsalikom
Só, bors

Elkészítése:
1. Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra (légkeveréses sütőnél 160°C-ra). Vágd kockára a mozzarellát és a chorizót. Tisztítsd meg a gombát, és vágd kisebb darabokra. Mosd meg és magozd ki a paprikát, majd vágd kis kockákra. Mosd meg és tisztítsd meg a pepperonit, és vágd durvára.
2. Keverd össze a tojást a tejjel, a liszttel, a fűszerekkel, a sóval és a borssal, majd tedd a többi hozzávalóval együtt jól zárható tálba. Rázz össze mindent alaposan, és szükség esetén keverd át egy fakanállal is.
3. Terítsd el a keveréket sütőpapírral bélelt tepsibe, és süsd kb. 25-30 percig.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK