GASZTRO

Rázott pizza

Szerző:
Szabó Anna


Hozzávalók:
(4 adaghoz)
250g mozzarella
250g chorizo
200g gomba
1-1 piros és sárga kaliforniai paprika
4 enyhe zöld pepperoni
3 tojás
250ml tej
200g liszt
1tk morzsolt oregánó
1tk morzsolt bazsalikom
Só, bors

Elkészítése:

1. Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra (légkeveréses sütőnél 160°C-ra). Vágd kockára a mozzarellát és a chorizót. Tisztítsd meg a gombát, és vágd kisebb darabokra. Mosd meg és magozd ki a paprikát, majd vágd kis kockákra. Mosd meg és tisztítsd meg a pepperonit, és vágd durvára.

2. Keverd össze a tojást a tejjel, a liszttel, a fűszerekkel, a sóval és a borssal, majd tedd a többi hozzávalóval együtt jól zárható tálba. Rázz össze mindent alaposan, és szükség esetén keverd át egy fakanállal is.

3. Terítsd el a keveréket sütőpapírral bélelt tepsibe, és süsd kb. 25-30 percig.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL