DIVAT

Dögös blézerek őszre

Szerző:
Szabó Anna
Az ősz legpraktikusabb és legdivatosabb ruhadarabja kétségtelenül a blézer. Felveheted az utcára, bulira, de állásinterjún is villoghatsz vele. Idén főként a színes, és mintázott zakókban érezheted magad divatdiktátornak! Néhány tanács, hogy is illik egy csini blézert viselni!

 

Elegáns - az állásinterjúra

Nehéz kérdés, hogy egy állásinterjúra milyen ruhában illik megjelenni, hogy az a bizonyos első benyomás a főnök jelölttől pozitív legyen. Első szabály, hogy az állásinterjún a feltűnőséget kerüld, inkább egy komoly, ambicionált nőnek mutassuk magad, ehhez az imagehoz pedig remekül passzol egy sötétkék, fekete, fehér, vagy bézs színű blézer illetve a kosztümhatású szürke zakó. Az élénk színeket ajánlott kerülni ilyen alkalmakkor, ha már a visszafogottságról van szó, kivéve, ha bohócnak készülsz. Legelegánsabb a csíkozott, aranyozott gombú zakó, amellyel megteremtheted az interjú komolyságát. A lényeg, hogy körültekintően válogasd össze a ruhadarabokat, és olyant vegyél fel, amiben a legmagabiztosabbnak érzed magad!

Mayo Chix   Magenta   Art’z Modell   Stradivarius   Caremo

Dögös – a bulizásra

Ha végképp kifogytál az ötletekből, hogy a hűvös estéken mit húzz fel, akkor a legjobb döntés a blézer lesz. Nem kabát, de nem is fagysz meg benne, mindemellett a legfontosabb, hogy remekül öltöztet. Idén ősszel minden nő ruhatárában alap darabot képez. A színes, vagy mintázott zakókkal egy kis fűszert adhatsz a szettednek. Garantálhatom, hogy a borús őszi napokon visszaidézi a forró nyári esték hangulatát. Bulira hordd minivel, vagy szűkfarmerral és minden szem rád tapad majd!

Mayo Chix   Caremo   Art’z Modell

Laza - az utcára

Az utcai viseletnek leglényegesebb ismérve a kényelem, és az sem árt, ha jól érezzük magunkat a szerelésünkben. Egy ilyen trendi zakóban pedig biztos, hogy magabiztosnak érzed magad. Teltebb lányoknak is kifejezetten ajánlottak a lengébb darabok, hiszen „ápol és eltakar”. Míg állásinterjúra nem kultiválandó a mintás vagy színes blézer, utcára egyenesen ajánlott, hogy ne feszengj; bátran kísérletezhetsz a színekkel, és a mintázatokkal!

Caremo   H & M   Zara

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL