EZOTÉRIA

Titkos szimbólumok árulkodnak személyiségedről

Szerző:
Szabó Anna
Mindenki töprengett már rajta: vajon ki illik hozzá? Azt a kérdést is gyakorta feltesszük magunknak, milyen típusú, életvezetésű a kedvesünk, vagy bárki, akivel kapcsolatban állunk. A válasz nehéz. Olykor sok esztendő sem elegendő ahhoz, hogy valakit kiismerjünk.

 

Ezúttal egy sajátos szimbólumrendszer, a színes geometriai ábrák révén igyekszünk a válaszadásban segíteni. Ezek a színes szimbólumok közvetlenül a tudatalattinkra hatnak; elárulják, jelzik legbensőbb érzéseinket. Tekints nyugodtan a 12 szimbólumból álló blokkra! Aztán hunyd le a szemedet, és képzeletedben idézd fel kedvesedet, partneredet, vagy bárkit, akivel kapcsolatban kíváncsi vagy. Ezután nyisd ki a szemedet és dönts - teljesen ösztönösen - arról, hogy a felidézett személyhez melyik szimbólum illik leginkább.

Zárd ki a logikát, az észérveket a döntésedből!

Ha sokat meditálsz, a teszt eredménye hamis lesz. Hiszen ezúttal nem arra megy ki a játék, hogy valakit objektív módon teszteljünk! Az a fontos, hogy megtudjuk: miként ítéljük meg saját érzésünk szerint azt a személyt, akit „célba vettünk". Ha tétovázás nélkül kiválasztottad az adott személyre illő szimbólumot, olvasd el a hozzá tartozó értékelést. Lehet, hogy kedvesedet - vagy bármely más általad felidézett személyt - egészen másképpen fogod megítélni, mint azelőtt?

Válassz egy szimbólumot és kattints rá!

 

   

   

   

 

 

 

ezotéria önismereti teszt személyiségteszt pszichológai teszt
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL