DIVAT

Őszi átmeneti kabátok - készülj te is!

Szerző:
Szabó Anna
Nemsokára előveheted a melegebb holmikat. Poncsók, dzsekik, kabátok, pulcsik, kardigánok... Kapj fel egy csini ballonkabátot, vagy dzsekit, és melegen beöltözve már nem kell visszariadnod a hűvösebb napoktól sem. Nem mellékesen még szexi is lehetsz, ha a divatérzékedre hallgatsz!

 

A divatos hosszú kabátok

Évek óta meghatározó darab minden nő ruhatárában, ha őszről, vagy a télies napokról van szó, a ballonkabát. Rengeteg formájában megjelenhet a ruhatáradban, szinte minden eseményhez, szetthez beújítható egy ilyen öltöztető kabát. A nagy divatdiktátorok idén előtérbe helyezik a kabátok szabását, a szoknyaszerűségét, az elegáns kivitelezést – a 2 soros gomb továbbra is őrülten divatos. Az őszi napokon az alap fekete, egyszerűsített darabon át a mintás kabátok, vagy az üde árnyalatok színfoltokat képeznek a szekrényedben, na meg persze rajtad is!

H & M  New Yorker  F & F

Tally Weijl  Springfield  Mango

Hordj kiskabátot, farmerkabátot vagy mellényt!

Azokra a napokra, amikor nem szeretnél a ballonkabát mögé bújni, válogass össze magadnak egy halomra való kiskabátot, amit kedvedre variálhatsz a különböző szettjeidhez. Ne félj a színes kabátoktól, nyugodtan hordj színes darabokat is, merész színkombinációkkal sem leszel ciki! Az idén megint visszatérő farmerdzsekit – amit most egy kis virágmintával, csillogással bolondítottak meg-, és a szőrme mellényeket hordd, amivel sikkes megjelenést kölcsönözhetsz magadnak.

New Yorker  Mayo Chix

Mango  H & M  Springfield

Bőrdzsekik- csak az igazán vagány csajoknak!

Mindenképpen szerezz be idén ősszel egy dögös homokszínű bőrkabátot, ha trendi szeretnél lenni. Választhatod a klasszikus fekete bőrkabátot is, de idén a merész piros kabáttól sem kell visszariadnod. Az extrémebb darabok még szegecsekkel is díszítettek, így, ha a motoros vagy az aviátor figurát szeretnéd hozni, ezek remek kellékei lehetnek. A bőrdzseki meg amúgy is egyszerű és nagyszerű, hatásos belépőt kölcsönöz bárhová, ha érzel egy kis bátorságot magadban, akkor siess, hogy te légy az első, idén aki a trendi bőrkabátjában villog az utcákon!

Bershka  Caremo  Zara  Pimkie

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL