ÁLLATI CUKISÁGOK

Változz Őrangyallá!

Szerző:
Szabó Anna
Ha meg engeded Kedves Olvasó, most egy picit személyesebb hangvételű írással folytatnánk a Női Portál Kisállat Mentő rovatát. Már több ízben próbáltunk rámutatni, mennyire sokat tehetnek azok is, akik aktívan nem tudnak részt venni egy-egy általuk kedvelt fajta mentésében, most azonban ezt egy kicsit kiegészítjük.

 

Ebben a cikkben már meséltünk nektek azokról a kutyusokról, akiknek sajnos soha nem lehet gazdija. Nem azért, mert csúnyák, agresszívak, vagy kezelhetetlenek, hanem azért, mert betegek, vakok, süketek, vagy öregek >>

Azóta fordult egyet a világ!


Mirco, a mi drága kis "esőemberkénk" egy szomorú nyári éjszakán átaludta magát egy (talán) boldogabb világba. Hála az Ő őrangyalának, elkezdtük a kivizsgálását, de azt már nem érhette meg, hogy a gyógyszerei segítsenek rajta. Mindig nehéz szívvel búcsúzunk el egy-egy védencünktől, de amikor a javulás reménye beteljesületlenül itt marad, akkor a legnehezebb...


Peppenke mai napig borzolja a róla gondoskodó ideiglenes gazdája idegeit. Ő - bár nem tudhatjuk, meddig lesz köztünk - továbbra is 24 órás felügyeletet igényel. Speciális tápját, mely elengedhetetlenül fontos az életben maradásához, Őrangyalának köszönhetően tudjuk gond nélkül
biztosítani! Ez úton is szeretnénk köszönetet mondani érte! Peppenke rendezvényeinken az "állatorvosi ló" szerepében tetszeleg, hiszen rajta keresztül tudjuk leginkább sugározni, hogy "Amíg a kövér nő énekel, nincs vége a darabnak!" Történjen bármi, állítson a sors minket bármekkora kihívás elé, mi álljuk a sarat védenceinkért!


Nozykánk karrierje nem régiben új fordulatot vett. Jelentkezett érte egy hölgy, aki átment a szigorú szűrőnkön, de megbukott az életben - emberségből... Nozykát néhány hónapnyi együttélés után elaltatta, felháborodásunkkal és gyászunkkal tehát magunkra maradtunk. Az állatorvos a munkáját letudta, a "gazdi" mossa kezeit. Mi pedig próbáljuk még okosabban, még szigorúbban szűrni a gazdi jelölteket, hiszen, mint az élet mutatja, semmire sincs garancia.


Brutus, Sámson, Sámuel, Félix és Fifike azonban még mindig Őrangyalra vár!


Számtalan kedves és életrevaló spániel vár rád! Ha szeretnél segíteni - akár kétkezi munkával, akár pénzbeli vagy tárgyi adománnyal - akkor keress minket! Most sokkal nagyobb szükségünk van rád, mint eddig bármikor.
Mi ugyanis tudjuk, hogy néhány hónapon belül beköszönt a hideg, és már látjuk, ahogyan minden évben idén is sok-sok, a láncára fagyott kutyához kell majd rohannunk... de közben a már gondozásunkban lévők ellátását is meg kell oldanunk. Ha szeretsz főzni, kutyát fésülgetni, gyere és segíts. Ha szeretsz internetezni, segíts szétszórni a hirdetéseinket, felhívásainkat. Ha segíteni szeretnél, de nincs rá időd, támogasd egy kisebb adománnyal árva védenceink ellátását.


És hogy mit kapsz mindezért cserébe?


Meleg spani mancsot a tenyeredbe, egy-két nyálas kutyapuszit a füledre, és olyan élményeket, amit másholnem gyűjthetsz be!



Ezen kutyusok élni akarása példaértékű! De Ők minden mentvénynél jobban függnek Tőlünk... Tőletek!

Válassz egyet, és légy a virtuális őrangyala!


Hogyan lehetsz őrangyal?


Mondhatjuk úgyis, hogy az őrangyallá válás az adományozás egy különleges formája: nem csupán anyagi támogatást jelent, hanem egy-egy spániel „Tiszteletbeli Nevelőszülő”-jévé, "Őrangyalává" válást is.

Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a fenti kutyusok közül azt, akin segíteni szeretnél, és akinek az Őrangyala szeretnél lenni. Meghatározod, hogy meddig "gondoskodnál" Róla virtuálisan, és havonta milyen összeggel tudod támogatni Őt. Cserébe kapsz tőlünk egy díszes oklevelet, amely az örangyallá válásodat tanúsítja majd.


Ha választottál Kedves Őrangyal, akkor kérjük, írj a spanielmentes@gmail.com email címre!

A számlaszám, ahova a kutyus havi támogatását várjuk:

Unicredit Bank 10918001 - 00000098 - 44870000,
A jogosult neve: Cocker Rocker Egyesület.


Köszönjük!

Videó az őrangyal-projektről >>

 

Amíg következmények nélkül lehet a kutyákat bántalmazni, utcára dobni, tenyésztés címén beteg kölyköket "gyártani", addig az Ő ellátásuk az Őket olcsón megvásároló "gazdik" szemében kimerül annyiban, hogy lerázzák magukról a terhet, altatással, utcára dobással fenyegetőzve hívják az állatvédőket, hisz "az a dolguk", hogy az ő válláról levegye a gondot. Többen a szemünkbe vágták, hogy gyarlóság "ezeket" életben tartani, hiszen az egészséges és új életre esélyes kutyák elől veszik el a helyet és a mentésre fordítható erőforrásaink egy részét. DE. Aki ismeri őket, aki veszi a fáradtságot, hogy a szemükbe nézzen, az rögtön megérti, miért kérjük, hogy aki tud, patronáljon egy Peppenkét egy Sámuelt, egy Sámsont vagy akár egy Fifikét, Félixet, Brutust."


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL