2018. május 21. - Konstantin
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 21. - Konstantin
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Kuponakciók - Gyakori kérdések

Női Portál

Ha nem vagy biztos benne, hogy Nálad beválna-e a kuponos hirdetési forma, vagy bizonytalan vagy a használat módját illetően, esetleg webáruházad van, és ahhoz szeretnéd használni ezt a megoldást, segítünk.

Hogyan használhatom a kuponakciós megoldást, ha webáruházam van?

Jogosan merül fel a kérdés, hogy abban az esetben, ha a vásárlás személyes kapcsolat nélkül történik, hogyan lehet egy kinyomtatható kupont érvényesíteni, hogy a vásárló hozzájuthasson a kedvezményhez. Nagyon egyszerűen.

A legegyszerűbb, a vásárlót és az eladót egyaránt kielégítő megoldás az, ha a kuponkódot, amit egyedileg állít elő a Női Portál kuponoldala, a webáruház virtuális kasszájánál be lehet írni egy külön mezőbe, vagy egyszerűen csak a megjegyzés rovatba.

Ha az Ön webáruháza képes arra, hogy kuponkódokat kezeljen, mi azt is meg tudjuk oldani, hogy ne a mi saját, hanem az Ön által megadott egyedi kuponkódot írjuk ki az akció látogatói számára.

A megrendelést végső soron emberek dolgozzák fel, és ha látják, hogy szerepel egy kuponkód, akkor azt már tudják értelmezni, és ha érvényes, a kedvezmény ez alapján megadhatják. Igaz ugyan, hogy ez esetben a végösszeg nem a kuponnal megszerezhető kedvezményt fogja mutatni, de erről egy-két mondatban tájékoztatható a vevő, és nincs félreértés.

Mekkora kedvezményt kell adnom?

Nincs elvárt kedvezmény, ezt Ön dönti el. Nem szabhatjuk meg, hogy mi az, ami Önnek megéri, tehát nincs elvárásunk a kedvezmény mértékét illetően. Azt persze Ön is tudja, hogy minél nagyobb a kedvezmény, annál vonzóbb az ajánlat, de csak annyit adjon, hogy az akciója nyereséges maradjon.

Milyen hosszan lesz kint a hirdetésem?

Ez Öntől függ. Rendszerünk tökéletesen kezel minden intervallumot, Önre bízzuk az akció tartamát, ami lehet néhány naptól akár három hónapig tartó is.

Mikor indíthatom a kuponakciómat?

Az akció akkor indul, amikor Ön szeretné. Természetesen ehhez meg kell adnia a szükséges adatokat, képeket kell küldenie a kupon képének elkészítéséhez stb.

Kinek fizet a kupon felhasználója?

Aki igénybe akarja venni a kuponos kedvezményt, az kinyomtatja a kupont, és elviszi a beváltóhelyre, az Ön boltodjába, stúdiójába, műhelyébe. Ön adja neki a kedvezményt (pl. akciós árú bérletet tíz alkalomra), Önnél fizet, Ön ad számlát. Vagy beváltja a webáruházban, és a szokásos módon fizet a termékért.

Ha ugyanaz a vásárló kétszer is kinyomtatja a kupont, amin így megegyezik a sorszám, mi a teendőm?

Ez Önön múlik. Elfogadhatja ugyanazt a kupont kétszer vagy még többször is, hiszen valószínűleg Önnek megéri kedvezményt adni, és lényegében mindegy, kinek adja. De ha a kuponakcióját minél több új vásárló megszerzésére akarja használni, akkor az ismétlődő sorszámokból fogadjon el csupán egyet, a többit nyugodtan elutasíthatja.

Milyen költségeim vannak a kuponakció indításakor?

Az aktuális díjakról és kedvezményekről érdeklődjön szerkesztőségünkben a hirdetes@noiportal.hu címen!
Az akciónak nem kell el is indulnia ténylegesen, elég, ha rögzíti, és megad minden adatot, ami szükséges.
Mennyiségi kedvezmény kuponos megjelenésre

Három hónapos megjelenés esetén 10% kedvezmény, és egy alkalommal díjmentes kiküldés a Női Portál hírlevelében, ~152.000 címre.

Hat hónapos megjelenés esetén 20% kedvezmény, és három alkalommal díjmentes kiküldés a Női Portál hírlevelében, ~152.000 címre.

Tizenkét hónapos megjelenés esetén 30% kedvezmény, és öt alkalommal díjmentes kiküldés a Női Portál hírlevelében, ~152.000 címre.

* A 3, 6 és 12 hónapos kedvezmények más kedvezményekkel nem vonhatók össze. A kedvezmény mértékét a normál 30 napos díj alapján kell érteni.

Ki készíti el a kuponomat, ami megjelenik az oldalon?

Az Ön által küldött anyagokból (fotó, logó, embléma, termékkép stb.) a Női Portál profi grafikusa készít kupont, amit a használata előtt Ön hagy jóvá.

Ha nem tud anyagot küldeni, ránk bízhatja az elkészítést teljes egészében, a kész anyagot Önnel egyeztetve véglegesítjük.

Szeretném tudni, hányan nézték meg és nyomtatták ki a kuponomat

Ennél mi sem természetesebb. Minden hirdető partnerünk az első hirdetésének feladásától számítva bármikor megtekintheti hirdetése statisztikáit.

Hol és hogyan jelenik meg a kuponakcióm a Női Portálon?

A Női Portál Kuponakciók önálló aloldal a portálon belül, nyitólapját itt érheti el. Kuponja több helyen jelenik meg.

Női Portál címlap

A portál főoldalán, közvetlenül a kiemelt cikkek lapozója mellett véletlenszerűen három-három akció jelenik meg. Az akciók percenként cserélődnek.

Címlap slide

Magazin címlap

A portál magazinrovatainak (pl. Divat, Szépség, Fogyókúra, Otthon-stílus, Utazás) főoldalán, közvetlenül a kiemelt cikkek lapozója mellett véletlenszerűen három-három akció jelenik meg. Az akciók percenként cserélődnek.

Magazin slide

Akciókommandó címlap

Az Akciókommandó címlapján lévő hirdetések 30 percenként, véletlenszerűen cserélődnek, így mindegyik kuponnak egyenlő esélye van bármelyik kiemelt pozícióban megjelenni.

Kuponoldal címlap slideshow

Ha azonban szeretné, hogy kuponja valamelyik kiemelt pozíciót tartósan birtokolja, ez bizonyos kiemelési díjért lehetséges. Ajánlatot a hirdetes@noiportal.hu címen kérhet. 

Első kiemelt kupon

A további hirdetések a címlap további pozícióit foglalják el.

Címlap többi kupon

Kategória címlapja

A megjelenés kinézete megegyezik a címlapéval, annyi különbséggel, hogy itt csak a kategóriába (pl. Baba-mama) tartozó hirdetések jelennek meg.

Kuponakció részletei

Ez az akció saját oldala, saját linkkel, ami elküldhető e-mailben, megosztható a közösségi oldalakon stb.

Kupon részletek

Kuponajánló hatos doboz

Ez a kis ajánló a Női Portál valamennyi oldalán megjelenik, a főhasáb alsó harmadában. Ebben kiemelt kuponok találhatók, illetve ha nincs elég kiemelt kupon, akkor véletlenszerűen válogat a gép az érvényes kuponok közül a szabad helyekre.

Hatos box

Keresés eredménye lista

A slideshow melletti részletes kereső találatai között több szempont szerint is megjelenhet a kuponakció. A találati listából természetesen egy kattintással eljuthatunk a kívánt kuponhoz.

Megjelenés a Női Portál rendszeres heti hírlevelében

A Női Portál heti két állandó hírlevelet küld 152.000 e-mail-címre. Ezekben 4 db kuponakció reklámja fér el, ide tehát nem kerülhet be mindenki, viszont garantáltan nagy és hűséges olvasói közösség láthatja az adott kuponok ajánlóját. A díjakról érdeklődjön a hirdetes@noiportal.hu címen.

Ha azt szeretné, hogy kuponakciója biztosan bekerüljön hírlevelünkbe, az alábbi módon kérheti ezt.

  1. Egyszeri megjelenés (szabadon választható dátummal, vasárnapi vagy csütörtöki napon)
  2. Fix megjelenés 4 alkalommal (szabadon választható dátummal, vasárnapi vagy csütörtöki napon)
  3. Fix megjelenés 8 alkalommal (egy hónapon keresztül az összes hírlevélben megjelenik a kupon).

Az árakról érdeklődjön szerkesztőségünkben, a hirdetes@noiportal.hu címen!

Csak kuponakciót lehet indítani?

Nem. Ha olyan akciódját szeretné nálunk megjeleníteni, ami az üzletében egyébként is elérhető, és ott nincs kuponhoz kötve (pl. őszi kiárusítás stb.), akkor ugyanúgy, mint egy kuponakciót, meg tudjuk jeleníteni, a különbség csupán annyi, hogy itt nem kell a vevőnek semmit kinyomtatnia, Önnek pedig nem kell gyűjtenie a kuponokat. Ez a hirdetés leginkább a hagyományos, újságokban megjelenő hirdetésekre hasonlít, csak itt sokkal nagyobb helyet kap, sokkal olcsóbban.


Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mi a személyes tündéri képességed? - A csillagjegyed felfedi a mágikus tehetségedet!

Mi a személyes tündéri képességed? - A csillagjegyed felfedi a mágikus tehetségedet!

Mondták már neked, hogy olyan a természeted, mint egy tündérnek? Hogy annyira szép vagy, vidám, játékos vagy jóságos? Talán így is van és van és valóban ott lakozik egy tündér benned! A csillagjegyedből pedig megtudhatod, hogy mi a te személyes tündéri képességed, illetve adományod, ami különlegessé tesz vagy ami által elbűvölhetsz másokat!

Tovább »
10 dolog, amiért a pasi nemet mond az ágyban - Őszinte vallomás egy pasi tollából

10 dolog, amiért a pasi nemet mond az ágyban - Őszinte vallomás egy pasi tollából

Ne is próbáljátok tagadni Drága Hölgyeim, ha egy pasi húzódozik a szextől, általában szeretőt sejtetek a háttérben. Sokszor azonban tévedtek! Mi is lehetünk fáradtak, idegesek, és ha hiszitek, ha nem, nekünk is fájhat a fejünk. Mielőtt elhamarkodottan ítélkeznétek, és hűtlenséggel gyanúsítanátok minket, jobb, ha áttanulmányozzátok az alábbiakat, a nemnek ugyanis több oka lehet.

Tovább »
Milyen változásokon mész keresztül a nyáron? - A Halálfejes Pillangó megjósolja!

Milyen változásokon mész keresztül a nyáron? - A Halálfejes Pillangó megjósolja!

A Halálfejes Pillangó sok hiedelem középpontja és mondani sem kell, sokak szerint a halált harangozza be, ám valójában ő is, mint minden más pillangó az átalakulás jelképe, ami csupán szimbolikus formája a halálnak. Segítségével megtudhatod, hogy az idei nyáron milyen változásokon mész keresztül, milyen rendkívüli eseményekkel számolhatsz! Megjósolja a nyár legfőbb momentumait!

Tovább »

Kalkulátor

Válaszd ki a szerencsekövedet!

A sok kő között valahol ott van a Tiéd is. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a listából, és elolvasni, mi az üzenete. Hagyd, hogy a megérzéseid vezessék a kezedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Seress Attila

Keresztény jövőlátás (jóslás)

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Seress Attila

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép