1 adag: 210 kcal
Hozzávalók:
1kg csirkecombfilé
2ek lime-lé
1ek édes csiliszósz
3ek ketchup
Elkészítése:
1. Távolítsd el a csirkecombfilékről az esetleges zsiradékot, majd vágd őket félbe. Helyezd a combokat egy lapos, nem fémből készült edénybe.
2. A lime-lét, az édes csiliszószt és a ketchupot keverd össze jó alaposan egy nagy tálban.
3. Öntsd a csirkére a pácot, majd két órára tedd lefedve a hűtőbe.
4. Előremelegített, 200°C-os sütőben süsd húsz percig, vagy amíg a csirke teljesen átsül és megpuhul. Akkor az igazi, ha a pác rákaramellizálódik.
OLVASS TOVÁBB!
4 egzotikus tésztafajta, amit eddig valószínűleg nem ismertél
Nem minden tészta egyforma, és ezt nem csak az olaszok tudják megerősíteni. Ázsia is széles választékot kínál....
GASZTROÖrökzöld levelek és lédús gyümölcsök: íme, a legnépszerűbb citrusfélék!
Lehetnek édesek vagy savanyúak, a citrusfélék örök kedvenceink....
GASZTRO5 könnyű és gyors vacsora, mely a mosogatást gyerekjátékká varázsolja
Az alábbi receptek rendkívül egészségesek, ráadásul elkészítésükhöz csak egy serpenyő (esetleg egy keverőtál) és sütő szükség...
Ez történik a testedben, amikor beleharapsz a chillipaprikába
Te is szereted a fűszeres ételeket? Most kiderült, miért olyan jó érzés még az is, amikor égetik a nyelvet!...
GASZTROEttől a nyálkás anyagtól fiatalodik meg igazán a bőrünk
A legújabb wellness-trend egy átlátszó, nyálkás folyadék körül forog, amely nem más, mint az okra víz....
GASZTROVissza a gyökerekhez: íme, a legegészségesebb fajták!
Aki szeretné, hogy jól működjön az immunrendszere, annak kötelező megismerkedni velük. Összeszedtünk mindent ezekről a kevéssé ismer...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD