GASZTRO

Ázsiai csirkehúsleves tésztával

Szerző:
Szabó Anna
Egy finom leves ebben a borongós őszben.

 

1 adag: 220 kcal

Hozzávalók:
90g friss tojásos tészta
Másfél liter csirkehúslé
1 evőkanál mirin
2 evőkanál szójaszósz
3cm friss gyömbér darab
2 csirkemellfilé
2 fej kínai kel

Elkészítése:

1. Áztasd be a tésztát forrásban lévő vízbe 1 percig, szűrd le, és tedd félre. Melegítsd fel a csirkehúslét egy nagy, nyeles edényben gyöngyözésig, add hozzá a mirint, a szójaszószt, a lereszelt gyömbért, a csíkokra szelt csirkét és a tésztát.

2. Főzd öt percen keresztül, amíg a csirke megpuhul, és a tészta alaposan átforrósodik. Kanalazd le a leves tetejét.

3. Vágd el a kínai kel torzsáját, majd válaszd szét a leveleit. Add a leveshez, majd további 2 percig, főzd, illetve ameddig a kínai kel levelei megfonnyadnak.

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL