Kos

 

Szerelem

Elvarázsolt hónap ez, szinte biztos lehetsz benne, hogy új ismerőssel hoz össze a sors. Az augusztus tehát a szingliknek megnyitja végre a varázslatok kapuját. Szívük lángra lobban, és megtalálhatják az igaz szerelmet. Most visszafogottabb vagy, nem vagy olyan lobbanékony, és nem bántod meg könnyen a környezetedben élőket. Ezért ez a hónap remek alkalom az új párkapcsolat kialakulásához, amely inkább a második felében fog beköszönteni. A hónap eleje inkább az ábrándozásról, ötletekről szól.

Ha párkapcsolatban élsz - a nyugodtabb periódusodnak köszönhetően - harmonikusabb napokra számíthatsz, melyeket aktív pihenéssel és egy kis romantikával még varázslatosabbá tehetsz. Könnyen megeshet azonban, hogy választás elé kerülsz, mégpedig két ember között. Az egyik „út” romantikus kapcsolat lehet, a másik inkább plátói. Alaposan gondold át, mit választasz, hogyan döntesz.

Pénzügyek

Ha metodikusan végigcsinálod feladataidat, akkor pénzügyeid intézésére is sok időd marad. A pénzügyek terén ezt a hónapot szerencsésnek lehet mondani, mert határozottan, és megfontoltan tudsz haladni a céljaid felé. Terveid biztos sikert jelentenek, és az életszínvonaladat is jelentősen feldobhatod. Az óriási lehetőségek a küszöbön vannak. Ez lehet akár lakásszépítés, akár egy komoly pénzügyi befektetés. Vigyázat! A sok kellemes lehetőség mellett azért akadályok is fűszerezik majd ezt a hónapot. Próbáld meg a dühödet féken tartani, és a józanész érvekre hallgatni! Egy személy ugyanis akadályozhat előmeneteledben, de ha most észnél vagy, a visszafogottságod később a te malmodra hajtja a vizet.

Egészség

Sikeredből életerőt meríthetsz. Az információáradatot tudni fogod kezelni minden pillanatban. Kötelességeidnek bőven eleget tudsz tenni, panaszra igazából nem lehet okod. A hónap első két mozgalmas hete azonban rányomhatja bélyegét a közérzetedre. A stressz és az esetleges kimerültség miatt fordíts több időt az aktív pihenésre, és ne vidd túlzásba a bulizást, és az egyéb élvezeteket.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL