ANGYALISKOLA

Angyali feladatok júliusra

Szerző:
Szabó Anna
Július az oroszlán csillagkép hónapja, uralkodó bolygója, a Nap. A Teremtő által alá rendelt angyala Verchiel angyal! Ismerjük hát meg Őt,Verchielt – a teremtő energiák angyalát, és tudjuk meg, miért és mikor fordulhatunk hozzá!

 

Gyakorta előfordul, hogy apróságnak tűnő dolgokat képtelenek vagyunk terveink szerint elvégezni és haladni tovább életünk következő feladatai felé. Újra és újra mérlegre tesszük az elvégzendő feladat súlyát, a várható eredménytől remélt anyagi hasznot, vagy a spirituális előre lépést. Ennek több oka lehet, a megoldás mégis többnyire ugyanabban rejlik. Távolodj el a problémától és kérj segítséget. Lehet, hogy szó nincs arról, hogy képtelen vagy megoldani a kérdést, valószínűbb, hogy korán, vagy feleslegesen kerültél szembe az adott helyzettel. Csupán toporogsz, mert az egod és a felsőbb éned nem találja a közös hangot.

Lépj kapcsolatba júliusban Verchiel angyallal

Ez a hónap tökéletes arra, hogy újra gondold életfeladatodat, mérlegeld az anyagi javaid fontosságát és harmóniát teremts az egód és a lelki békéd megőrzésére irányuló tetteid között. Sokszor hisszük, hogy a spirituális fejlődésünk mindennél fontosabb és hibázik, aki a földi javak hajszolásával tölti életét. Pedig a fontos nem ez, hanem az egyensúly. Verchiel, ha tisztán látod mi szükséges számodra, ahhoz hogy boldog légy, segít elérni céljaidat.

Verchiel színe: vörös, rózsaszín
Tűz elemhez tartozó jegy, uralkodó bolygója a Nap.
Az Oroszlánok jelmondata: „Úrrá lenni és uralkodni!”

Verchiel angyal siet a segítségedre, ha fogytán az energiád

Keresd a fényt, ahogy játszik egy üvegen, átcikázik a tó tükrén, vagy átszűrődik a fák lombján. Verchiel ilyenkor energiával tölt fel, hogy új erőre kap,j és folytasd utadat.
Fordulj hozzá segítségért, ha nem erőre van szükséged, mert nem elég a szeretet ereje ahhoz, hogy segíts szeretteiden. Ő felruház a vezetés képességével, és olyan energiákkal lát el, hogy a jövőben nem csak szeretni, de tisztelni és követni is fognak azok, akinek szükségük van rád.
Minden nap egy új lehetőség arra, hogy Verchiel kiterjessze föléd arany fényben úszó, vöröses barna szárnyait, átadja neked a kreatív erőket, amik elmozdítanak a holtpontról, és engedik, hogy elméd megtalálja a válaszokat a téged foglalkoztató kérdésekre. Verchiel bátorítására a legmeghökkentőbb megoldások is kivitelezhetővé válnak a kezed alatt. Mindez elegendő ahhoz, hogy életkörülményeid tovább javuljanak, leküzdhesd a kétségeidet, amik ahhoz vezettek, hogy megrekedj életutadon.

Verchiel remekül rámutat azonban arra is, ha nem a képességeiddel, hanem az egoddal van probléma. Érhetnek meglepetések, ha hozzá fordulsz segítségül, hiszen a válasz lehet egy „fenéken billentés” a sorstól. Amikor megszülettünk, már készen volt a lista, mit kell megtapasztalnod, hogy végig járva életutadat, tiszta szívvel és lélekkel járulj majd az út végén újra a Teremtő elé! Verchiel, ha nem is kéred, akkor is küld jeleket feléd, hogy ne térj le a helyes útról, még akkor sem, ha egy másik ösvényen gyorsabban haladnál.

Verchiel a „B tervek” angyala is

Szeretettel figyeli ténykedésedet, és bölcs előre látásának köszönhetően érzi, ha előbb-utóbb segítségre, vagy egy kis kiigazításra lesz szükséged. Ő hozza utadba azokat a nem várt segítőket, akik kitárnak egy kiskaput előtted. Esetleg eszükbe jut egy régen a feledés homályába merült információ. Verchiel angyal segít, ha híján vagy a bátorságnak, kreativitásnak, másokat szeretnél inspirálni, vagy vezetői készségek, esetleg az önbizalom hiányzik belőled ahhoz, hogy jó döntéseket merj hozni! Hívd Verchielt bátran, és fedd fel a kétségeidet, de légy előrelátó és igyekezz minél pontosabban megfogalmazni, miben kéred a segítségét! Ne feledd, aki sokat markol keveset fog! Ne akard rá hárítani minden problémád megoldását! Vedd sorra, mit sikerült már megoldanod, és ennek tudatában kérj útmutatást, bátorítást, vagy épp inspirációt ahhoz, hogy elérd a célodat.

A július mindezek mellett a számvetés hónapja is

Kiteljesedett a nyár, a természet ontja a gyümölcseit, lassan itt az aratás. Amit eddig „elvetettél”,, aminek az alapjait leraktad, azt mérd végig és csodáld meg! Tanulj meg visszatekinteni és hálás lenni, a sok segítségért, amit eddig is kaptál. És élvezd a hétköznap téged körülvevő csodáit, fogadd be a belőlük áradó energiákat.

Most már tudod ki volt az, aki segítő kezet nyújtott és még nyújthat, ha megrekedsz életutadon. Kérd Verchielt őszintén és igaz hittel, de ne feledd el dolgod végeztével megállni egy röpke pillanatra, és jó szívvel gondolni rá, hálád jeléül.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL