DIVAT

Romantikus nyári esték

Szerző:
Szabó Anna
Közeleg a randid? Ne ess kétségbe! Nem kell többé órákig túrnod a szekrényt a tökéletes szett érdekében. Idén forró nadrágban, fodros blúzokban, csőtopokban, lélegzetelállító szoknyákban hódíts! Bízd magad az ösztöneidre, és élvezd a romantikus nyári estéket, amikor kéz a kézben andalogtok a homokos tengerparton.

 

Önbizalom nélkül nem megy!

Ha fülledt nyári estéken jólesik romantikázni a pároddal, akkor fontos tudnod, hogy sokat számít a megjelenésed. Az egész este hangulatát befolyásolhatja, hogyha a személyiségedtől távol álló ruhát választasz a randevúra, és egész idő alatt feszélyezve érzed magad. Ezért ha megfogadsz néhány jó tanácsot, akkor nem kerülsz ilyen helyzetbe! Ha szolidabb a randi – mondjuk egy mozi, vagy egy séta - akkor a szituáció egy könnyedebb szettet kíván, mint egy farmer, egy nőiesebb blúzzal. Ha azonban nívósabb a randi és egy romantikus vacsora – a klasszikus értelmében- akkor jöhetnek a dögös szoknyák, minik, ruhák, maxiruhák. Az élénk színekhez nyúlj - kék, zöld, mandarin, pink- ezektől igazán felszabadultnak érezheted magad.

Foto: New Yorker

Foto: Mayo Chix

Foto: Zara

Foto: H & M

Borítsd be magad virágokkal!

Idén a trendek bővelkednek a virágmintákban, amelyek nőiességet adnak minden Nőnek. Egy szürke hétköznapi szettet is feldobhat, így nyugodtan választhatod ezeket a mintázott darabokat. Igazán nőies lehetsz, hogyha egy aszimmetrikus szabású szoknyát húzol virágmintával ellátva. Több fazonban, és anyagban megtalálhatod a boltok polcain, a hálószerű, áttetsző, sokat sejtető virágmintás blúzokon át a csőtopig. Ha nem elég a bájosság, és neked a csábosság kell, akkor dönts az állatminta mellett; leopárd mintás topban igazi vadmacska lehetsz! Azonban figyelem a kevesebb néha több, a minták ne tűnjenek fel minden egyes rajtunk viselt ruhadarabon, jól mutat, ha a felső vagy nadrág egyszínű; erősebb testalkatúaknak pedig csak az apróbb minták ajánlottak! A virág és állatminták mellett, idén nyáron felbukkannak a pálmafa és tengerpart mintázatok, csakhogy meg legyen a nyári hangulatod.

Foto: New Yorker

Foto: Mayo Chix

Foto: Zara

Forró naci, itt kezdődik a dögösség!

Ha igazi szenvedélyes nő vagy, akkor biztos, hogy nem ijedsz meg a forrónadrágoktól. A trópusi mintákkal körbeszőtt nacik sportos és elegáns megjelenést is kölcsönözhetnek egyaránt, kiegészítőktől és a többi ruhától függően. A popsin, derékrészen és a lábakon a hangsúly, ezért forró nadrágot az ne húzzon, aki ezekkel a területekkel nincs kibékülve magán. Találhatsz színesebb, cifrább darabokat, mintha kendőt tekertél volna csak a derekadra, de a legjellemzőbb idén is az egyszínű, illetve a farmeros darabok.

Foto: Mayo Chix

Foto: New Yorker

Foto: Magenta

Foto: La Papaya Fashion

Szandálok, magas sarkúk – csak nőiesen!

Egy forró nadrághoz, vagy egy remekbe szabott szoknyához tökéletes választás lehet egy divatos saru, vagy ha csábos szeretnél lenni, mert az alkalom is úgy kívánja, akkor jöhet a brutálisan magas sarkú, lekerekített orrú cipő, pántokkal, kövekkel díszítve. Minél csillogóbb annál ragyogóbb leszel Te is! Fontos megjegyeznem azonban, hogy a lábbelidet a szettedhez válaszd, harmonikusan az általad kigondoltakkal. Legyen mindig kéznél néhány platform darab, például a kötelező fekete magas sarkú, vagy egy nude platform cipő, esetleg különböző alapszínekben is, hogy legyen miből gazdálkodnod, ez persze mind pénztárca függő!

Foto: Desigual

Foto: New Yorker

Foto: Sugarbird

Foto: Tally Weijl

Foto: Guess

Foto: Montonelli

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL