Orion

 

Orion

Aki az Orion rendszerből jött, erős személyiséggel, ideálokkal és hittel rendelkezik. Sokat kérdez, erről ismerhető fel. Mindennek a belső rejtett értelmét keresi, folyamatosan elemzi az embereket és az eseményeket. Ez a körülötte lévők számára sokszor frusztráló érzés. Szeretné, ha mások tisztelnék a véleményét. Az Orioni szomjazik a tudásra, és frusztrált azokkal, akik nem szomjaznak rá. Rendkívül szkeptikus, a dolgoknak értelmet, logikát kell adnia, mielőtt elfogadja őket. Saját magával és másokkal szemben is kritikusak. Ez azért van, mert mindig a tökéletest keresi. Érzékeny az egyensúlyra, és bizonyos szituációkban kibillen a béketűrésből.
Szépségre és egyensúlyra van szüksége a környezetében ahhoz, hogy minden szinten jól érezze magát. Kapcsolataiban, és érzelmi életében az Orioni intellektuálisan reagál az érzelmekre, és másokat meglephet ezzel a reagálással. Megértési vágya erősebb, mint az érzelmi reakciója. Gyakran kellemetlenek számára az érzelmek, ezért kérdéseket tesz fel. Magányra van szüksége ahhoz, hogy feltöltődjön. Leginkább egyedül, vagy kis csoportokban tud tanulni, és nem szereti a nagy osztálytermeket. Magas energiaszintje van, mely kíváncsi természettel párosul.

Sok Orioni kiváló tanár, mivel rengeteg részletet képes egyszerre átlátni. Szeret másokat megnevettetni, rendkívül jó humorérzékkel rendelkezik, és szeret incselkedni, játszani. Észre lehet venni, hogy játékosságból könnyen kritikussá válik. Pszichikus képességekkel rendelkezik, spirituálisan fejlődik, és magasabb szintekre szeretne jutni a bizalom és a hit útján. Mielőtt azonban teljesen elfogadná a hitet, logikus válaszokat keres. Ez bonyodalmat és belső szenvedést okoz neki, amint megtanulja kombinálni a logikát a spirituális énjével. Így válik fontos információgyűtővé, és ezt a tudást másokkal is megosztja.

Vissza a táblázathoz>>> 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL