Szíriusz

 

Szíriusz

Azok az emberek, akiknek a Szíriusz a származási helye, nagyon koncentráltak és határozottak. Nehéz egy Szíriuszit befolyásolni, de ha egyszer meggyőzik őt, hogy egy új módszer sokkal hatékonyabb, akkor arra fog összpontosítani, elvetve a régi módszert. Erős hittel rendelkeznek, komoly ideáljaik vannak, és rendkívül becsületesek. A Szíriusziak hűséges és megbízható barátok, de cserébe ugyanezt várják el másoktól is. Megsértődnek, kiábrándulnak, ha ezek az elvárások nem teljesülnek. Nem tárulkoznak ki mások előtt egykönnyen, és igencsak problémás számukra az érzelmek és szükségleteik kifejezésre juttatása. Ha valakit el akarnak fogadni barátként és meg akarnak bízni benne, bizony alaposan megvizsgálják az illetőt.

Kapcsolataik problémásak, folyamatosan csalódnak másokban. Fontos, hogy közös elvárásaik, ötleteik, kommunikációs szükségleteik és vágyaik legyenek, ez megóvja őket a lelki sérüléstől és a kiábrándulástól. Jövő orientáltak, és nem szeretnek a múltba nézni. Erősen ellenállnak, ha valaki erre kényszeríti őket. Ennek az az oka, hogy a múltban sokat szenvedtek, ezért érzelmileg maximálisan visszautasítják azt. Nem szeretnek haraggal konfrontálódni, de ha vitába kényszerülnek, vadul megvédik önmagukat. Főleg a saját becsületük vagy szeretteik érdekében teszik ezt.

A Szíriusziaknak ebben az életükben az a feladatuk, hogy elengedjék a régi fájdalmakat, megbocsájtsanak maguknak és másoknak, mert csak tovább tudnak továbblépni. Egyéni és igen erős humorérzékük van, mely gyakran csak akkor jön elő, ha olyanokkal vannak együtt, akiket szeretnek és bíznak bennük. Sokan álmodozóknak gondolják őket, aktív lelki életük miatt, de ez azért van, mert álmodozás közben maximálisan ki tudnak kapcsolódni. Ha érdektelennek, unottnak mutatkoznak, az csak azért van, mert lélekben valahol egészen máshol járnak. Gyermekkorukban azt hiszik róluk, hogy tanulási nehézségségeik vannak, vagy baj van a figyelmükkel. Ennek az az oka, hogy a belső világuk jobban vonzza őket, mint az, amit a földi iskolákban tanítanak. Vizuális módszerrel tudnak a legjobban tanulni. Ezek a gyermekek alternatív iskolákban hasznosabban tanulnak, intelligensek, de nagyon is tudják, hogy ha valami nem érdekli őket, azt nem kell erőltetni. Szoros kapcsolatban állnak a Föld és a természet energiáival. Erősen vizuálisak, és látják a természetfeletti dolgokat.

Vissza a táblázathoz>>> 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL