Vega

 

Vega

A Vega rendszerből származó emberek, önállóak, függetlenek, büszkék, és erős akaratúak. Külső lágy energia veszi körül őket. Sok területen szereztek tapasztalatot életük során, ezért hatalmas tudással rendelkeznek. Sokat foglalkoznak információgyűjtéssel, rendkívül intelligensek. Különféle tehetséggel rendelkező egyének vannak közöttük, akik eléggé kreatívak, főleg művészek, tervezők, felfedezők. Kreativitásukkal gyakran új technológiákat fejlesztenek ki. Munkamódszerük inkább az érzésen, mint a megértésen alapul. Ha elkezdenek egy munkafolyamatot, abba szinte minden energiájukat beleadják, kitartóan dolgoznak, a befejezésnél viszont már kevésbé aktívak.

Önfegyelmet és akaraterőt kell tanulniuk, és törekedniük kell arra, hogy segítőkész emberekkel vegyék körül magukat. A Vegaiak megszállott utazók, akik keresik a változatosságot, és folyton kutatják a választ a bennük lévő kérdésekre. Könnyen elunják magukat. Bár van elég akaratuk a tanuláshoz, a változáshoz és a fejlődéshez, fel kell nőniük egy belső szintre, ahol bekövetkezik egy változás, ami ezeket a dolgokat elősegíti. Nem logikus, nem gyakorlatias természetűek. Többségük erős felelősségtudattal rendelkezik, törődnek, óvnak – mindenkit, mindentől. Kiteljesednek a gyermekekkel való foglalkozásban, vagy betegápoló tevékenységben. Néha már-már túlzásba is viszik a felelősségérzést. Csak akkor osztanak meg bizalmas dolgokat, ha már kialakult a feltétel nélküli bizalom a másik személy irányában.

Gyógyító képességekkel rendelkeznek, és hatalmas érzékük van a kövekhez, kristályokhoz. Sokan az egészségügy területén (fizikai és mentális egyaránt), tanárként, vagy olyan területen dolgoznak, ahol szabadon engedhetik kreatív fantáziájukat. Szükségük van néha az egyedüllétre, és nem szeretik, ha behatárolják őket. Fontos számukra hogy mások elfogadják, megbecsüljék munkájukat. A Vegai emberek több figyelmet igényelnek, és azonnal megérzik, ha elhanyagolják, mellőzik őket - mivel sokfelé figyelnek, és sokféle terjed ki az érdeklődésük. Néha annyira belefeledkeznek a másokkal való törődésbe, hogy a saját szükségleteiket és személyes kapcsolataikat elhanyagolják.

Vissza a táblázathoz>>> 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL