ANGYALISKOLA

Nyaralnak az angyalok

Szerző:
Szabó Anna
Az egész éves mókus kerék, a vizsgák, az otthoni teendők bizony felőrlik energiáinkat. Elvágyódunk. Ki a hétvégi házba, ki a nagyihoz vidékre, néhányan a kellemeset összekötik a nyelvtanulással, esetleg fesztiválokkal, vagy éppen üdülni mennek. Korántsem teljes a paletta, egyben mégis egyetérthetünk: angyalaink nélkül egy tapodtat sem!

 

Mindenhol jó, de a legjobb... hazaérkezni!

Már a nyaralás tervezés során lesznek kétségeid: meg engedheted magadnak? Mikor haza érsz, várni fognak a számlák, ideje lesz a gyerekek tandíját, beiskolázását finanszírozni. Ne felejts a nyaralásra időben félretenni, hogy ne rontsd el a pihenésre szánt időt anyagi természetű aggodalmakkal. Kérd Emkielt, az anyagi biztonság angyalát, adjon útmutatást, ösztönözzön egész évben, hogy sikerüljön megteremteni a feltételeit egy gondtalan vakációnak. Ne feledd, Emkiel lehet a visszatérő és haszonnal kecsegtető ötleteid mögött is, és segítségével máris nyugodtabban álmodozhatsz!

Aztán eljön a pillanat. A csomagok az ajtóban, reggel indulás. Hachamel, a sors angyala lesz a segítségedre, ő ugyanis a helyes út megtalálásáért felelős angyal is. Elindulni, megtenni az első lépéseket sem kis dolog, de amint elhagyjuk az ismerős utakat, nőttön nő bennünk a bizonytalanság... Vajon a helyes úton megyünk? Vajon jó irányba tartunk? Ha belefutunk egy dugóba, merre kerüljünk? Azt hiszem, nem is ezek a jó kérdések, hiszen ha azt kérdezem: „Hachamel merre tovább?”, akkor ő utat mutat, csak figyeld a jeleket és biztonsággal célba érsz!

Ne feledd, a nyaralás nem szólhat arról, hogy ott folytatod a robotot, ahol otthon abba hagytad

Ahhoz, hogy az apartman vagy a szállodai szoba ne egy katasztrófa sújtotta logisztikai központhoz hasonlítson, kérd Deuselt, az otthon melegéért felelős angyalt, hogy maradjon köztetek és továbbra is
ügyeljen arra, hogy megértés és béke honoljon a családtagok között! A gyerekek roppant módon fel tudnak pörögni, szeretnének mindent rögtön az első napon kipróbálni, ami a nyugalomra vágyó szülők idegeinek komoly próbatétel, de Deuselből a szeretet és nyugalom energiái elsimítják ezeket a konfliktusokat.

Ahogyan Simiel elsimítja azokat a konfliktusokat, amik egész évben a párod és közted gyűltek fel. A nyaralás az évnek az a szakasza, amikor 24 órában együtt vagytok, tetszik vagy sem, előbb-utóbb felszínre kerülnek olyan félmondatok, amik arra engednek következtetni, hogy a kapcsolatotok megrekedt, vagy épp ellenkezőleg! Felütheti fejét a zöldszemű szörny! Akárhogyan is, aki a nyár hevében szeretné megerősíteni választottja érzelmeit, Simielt hívja meg imájában, hogy védőszárnyai alatt teremtsen lehetőséget a romantikára, a meghitt beszélgetésekre, és elgördülnek az akadályok, amik talán nem is léteztek...


Amik viszont igenis létező problémák, azok olyan tünetek, melyeket a stressznek, a kimerültségnek köszönhetünk. Testünk, lelkünk szomjazza a pihenést, ami elengedhetetlen része a regenerálódásnak, gyógyulásnak. Sokaknak csupán egy-két hét marad arra, hogy mire visszatérnek a
hétköznapokba, addigra újra a tőle megszokott formájukat hozzák. Ha neked is a nyaralás során kell ezt elérned, akkor Auretiel angyal erőire van szükséged. Ő a gyógyulás angyala. Áldása segít kilábalni a betegségből, szervezeted regenerálódhat védőszárnyai alatt. Imádban kérd, hogy mutassa meg, hogyan segíts a szervezetednek abban, hogy újra építse önmagát. Kérd, hogy küldjön apró jeleket, hol, milyen kezelések, gyógyítók lennének a leginkább hasznodra ebben.

Aztán bármennyire is úgy tűnik, miénk a világ, és a pihenésre szánt idő soha nem ér véget, eljön a búcsúest, újra előkerülnek a bőröndök, sőt a szuvenírekkel, apró emlékekkel megrakott szatyrok is, és el kell indulni haza, vár az otthon. Lassan minden visszatér a régi kerékvágásba, és te azon kapod magad, azt tervezed, bárcsak újra élhetnéd a nyaralás emlékeit! Semmi sem lehetetlen, hiszen Samuel, a pihenés angyala jön a hívó szóra, és a bizalmadat segítséggel hálálja meg! Kérd őt, hogy teremtsen lehetőséget a pihenésre, kérd arra, hogy segítsen megteremteni a feltételeit annak, hogy évközben is legyen alkalmad ugyanezt átélni egy-egy hosszabb hétvégén.

Kedves égi segítőid, nem hagynak magadra akkor sem, ha otthonodtól távol kerülsz! Hálád jeléül hozz valami boldogságot sugárzó szép kis meglepetést az angyaloltárodra, és ha gyors felfrissülésre, tiszta fejre van szükséged, vedd kezedbe, és meglátod, azonnal feltölt angyalaid energiájával.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL