Szabó Anna
Hozzávalók:
20dkg margarin
20dkg étcsokoládé, nagyobb darabokra törve
3db tojás
25dkg cukor
12,5dkg liszt
2 teáskanál vanília aroma
10dkg cseresznye
Csipet só
10dkg dió

Elkészítése:
1. A nagyobb darabokra tört csokoládét és a vajat olvaszd meg. Közben a tojásokat habverővel habosíts a cukor és a vanília aroma hozzáadásával. Az így kapott közepesen kemény habot keverd hozzá a csokoládéhoz.
2. Magozd ki a cseresznyét, és szitáld át a lisztet. Ezeket is keverd az előbbiekhez a dióval együtt.
3. Terítsd a keveréket kivajazott tepsibe, vagy muffinformába, majd süsd készre. Tűpróbával ellenőrizd.
4. Miután kihűlt, tálalhatod!
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK