Halak

 

Szerelem

A szingli Halakban a felfokozott szexuális vágy még jókedvvel is párosul. Így nem csoda, ah mindenkinek rabul ejtik a szívét, akivel csak találkoznak. Minden leleményességedet beveted most, hogy olyan emberekkel kerülj kapcsolatba, akiket igazán vonzónak találsz. Jó alkalom lehet a nagy találkozásra egy utazás, vagy egy olyan társasági összejövetel, ahol igazán kitombolhatod magad.

A párkapcsolatban élő Halak rengeteg érzelmet képes kibocsátani partnere felé. Még az is megeshet, hogy kicsit túlzásba viszed. Próbálj egy kicsit lassabban adagolni, a jóból is megárt a sok. Összességében nagyon szerencsés hónap vár rád, aggodalomra tehát az égvilágon semmi okod nincs.

Pénzügyek

A napokban hatalmas üzleti előnyökre tehetsz szert egy befolyásos ember ismeretsége által. Ha szívességet kértél valakitől karriered alakulása szempontjából, kedvező eredményeket tudhatsz magadénak. Néhány családi, vagy jogi ügy kapcsán plusz jövedelemre tehetsz szert mostanában.

Egészség

A csillagok most nem igazán kedveznek a nyugodt légkörnek és a higgadt gondolkodásnak. Hamarosan meg kell tanulnod azt, hogyan állj helyt az életben anélkül, hogy megbántanál másokat. Ez káros hatással lehet majd az idegeidre, és a betegségekkel szembeni ellenálló képességed is csökkenhet. Ne feledkezz meg a kellő mennyiségű pihenésről!

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL