Vízöntő

 

Szerelem

Szingli Vízöntők életében ebben a hónapban egy régi barátság egyre intenzívebbé válhat. Egy olyan potenciális szerelemmé nőheti ki magát, amely egyesíti magában a kölcsönös szeretet és a szexuális kielégülés utáni vágyat egyaránt. E romantikus vonulatnak a kiváltója, vagy az eredménye is lehet egy csodálatos utazás.

A párkapcsolatban élő Vízöntők komoly nehézségek elé néznek. Kedvesed viselkedése mélységesen kiábrándíthat, de az is lehet, hogy ridegsége tölti el szomorúsággal a szívedet. Mindennaposak lehetnek a parázs viták, a zsörtölődések. Igazából egyikőtök sem tudja, hogy honnan indult az egész. Próbáljatok partnereddel együtt nyitottabbak lenni egymáshoz. Ha szükséges, akkor nézz a szemébe, és mondd el őszintén kétségeidet, aggályaidat.

Pénzügyek

Olyan kihívásokkal és nehézségekkel találhatod most szembe magad, amelyek megoldásában nagy szükséged lesz tehetségedre, türelmedre. Ha képes vagy higgadt maradni, és objektívan kezelni a körülötted zajló eseményeket, akkor számíthatsz csak üzleti, vagy munkahelyi sikerekre. Légy azonban tapintatos a kényes helyzetekben, mert könnyedén elveszítheted az irányítást érzelmeid felett.

Egészség

Minden sikerért keményen meg kell most küzdened, és néhány egészségügyi probléma is felütheti a fejét, ami azonnali kezelést igényel. Persze mindez hatással lesz majd az idegeidre és az általános közérzetedre is. Ha nem muszáj, ne vállalj most felesleges kockázatot. Lehet, hogy bizonyos helyzetekben szigorúbb megszorításokra lesz szükség.

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL