Bak

 

Szerelem

Ha egyedülálló vagy, és az utóbbi időben csak a kalandokat kerested, most megismerkedhetsz végre valakivel, akivel hosszú kapcsolatba kezdesz. Lehet, hogy ebből nem csak egy hosszú távú románc lesz, hanem akár házasság is. Érzelmes hangulatban vagy, romantikusan töltöd napjaidat. Ez nem biztos, hogy pozitív hatással lesz életedre, hiszen ennek köszönhetően elhanyagolhatod néhány fontos barátodat.

A párkapcsolatban élő Bakok most lazítani szeretnének egy kicsit a szoros kötelékeken. Még az is meglehet, hogy titkos kalandba kezdesz. Ennek azonban végzetes szakítás lehet az eredménye, ezért csak úgy éld ki kalandvágyadat, ha nem sajnálod a már meglévő kapcsolat elvesztését.

Pénzügyek

Bátran tégy kezdeményezéseket anyagi helyzeted, és munkakörülményeid javítására. A csillagok most segítségedre lesznek. Ha korábban kölcsönadtál valakinek, azt jó lesz hamarosan bevasalni. Költs egy kicsit magadra, egy új ruha, fodrász, kozmetikus, netán egy wellness hétvége rád férne. A hónap vége felé nemcsak üzleti, de szakmai téren is jelentős változások várhatók.

Egészség

Most hajlamos lehetsz túlterhelni magad. Képes vagy a szórakozást előnyben részesíteni a megfontolt gondolkodással szemben. Ennek következtében teljesen kimerülhetsz, lelkileg kiéghetsz. Pedig egyáltalán nem szabadna elhanyagolnod egészségedet ezekben a napokban sem.. Ha ezen nem változtatsz, idegi problémákra számíthatsz.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL