Nyilas

 

Szerelem

A szingli Nyilasok vonzereje olyan intenzív ezekben a napokban, hogy könnyen azon vehetik észre magukat, hogy minden oldalról udvarlók százai ostromolják. Elérkezett az idő, hogy kellőképpen kicsinosítsd magad, vásárolj néhány menő ruhadarabot, és elbűvöld rajongóidat. Lehet, hogy még az igaz szerelem is rád talál, ha kellőképpen szemfüles vagy. Ragadd meg ezt a ragyogó alkalmat, különben sokáig nem talál el Ámor nyila.

Ha párkapcsolatban élsz, most igencsak tapintatosan kell bánnod kedveseddel. Nagyon sebezhető, és érzékeny, ezért minden mozzanatodban a rosszat látja. Ez kicsit próbára teszi a kapcsolatot és az érzéseidet. Ha azonban mély érzelmeket táplálsz partnered iránt, akkor ezt az időszakot hamar átvészelitek. Nem érdemes kockára tenni egy értékes kapcsolatot, inkább légy fokozottan figyelmes.

Pénzügyek

A csillagok kedvező befolyást gyakorolnak üzleti ügyeidre. Egy korábbi befektetésed bőséges megtérüléssel kecsegtet. Munkádat érintő kreativitásban látványos fejlődés várható. Általánosságban véve tehát igazán kedvezőnek mondható ez a hónap az anyagi helyzetedet illetően. Bánj tapintatosan üzleti partnereiddel, munkatársaiddal. Barátokkal kötött üzletek felettébb kedvezően alakulhatnak most.

Egészség

A csillagok egyfajta védelmet nyújtanak most az egészségedet tekintve. Persze ahhoz, hogy ezt maximálisan ki tudd élvezni, továbbra is szükség van az egészséges életvitelre. Nem árt azért néhány óvintézkedést tenned egészséged megőrzése érdekében. Kerüld tehát az olyan helyzeteket, amelyek veszélyt jelenthetnek rá, vagy a személyes biztonságodra, testi épségedre. Különösképpen a közlekedésben légy óvatos!

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL