Skorpió

 

Szerelem

A szingli Skorpiók életében a szerelem most igencsak háttérbe szorul. Sokkal inkább foglalkoztatja őket karrierjük, munkájuk. Egy váratlan randevú azonban megtörheti ezt a jeget, és meghitt beszélgetésbe torkollhat az ismerkedés. Azért ne csapd be magad ezzel a szerelemmel kapcsolatban, különben hamarosan súlyos csalódásokkal kell szembenézned.

A tartós kapcsolatban élők számára több nézeteltérést, vitát tartogat ez a hónap. Megnyerő személyiségednek köszönhetően azonban játszva oldhatod a feszültségeket. Nyitottságod és szereteted még több érzékenységet kölcsönös kapcsolatodnak. Örömödet leled a titkos szexuális fantáziák megvalósításában, amelyek azonban túlságosan is magukkal ragadhatnak.

Pénzügyek

Június hava felettébb kedvezően alakul az üzleti és pénzügyeket illetően. Légy nyitott a feltáruló karrier lehetőségekkel szemben, de kerüld a nagyszabású és kockázatos pénzügyi döntéseket. Anyagi természetű adósságaidat próbáld meg mihamarabb rendezni, és igyekezz együttműködni olyan emberekkel, akik tehetnek valamit a sikeresebb eredmények érdekében.

Egészség

Megfeszített tempódnak köszönhetően kockára teheted egészségedet. Túlhajszolod magad, és ez negatívan befolyásolja egész közérzetedet. Jó lenne elhatározni, hogy egészségesebb életvitelt alakítasz ki magadnak. Ne feledkezz meg a napi – kellőmennyiségű – folyadékbevitelről sem. A felhalmozódott méreganyagokat egy kis méregtelenítéssel űzheted ki szervezetedből.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL