Mérleg

 

Szerelem

A csillagok állása most igencsak kedvez a Mérleg szerelmi életének. Pozitívan alakulnak szerelmi kilátásaid, és a házas életed is. Ha párkapcsolatban élsz, érdemes felhasználni a heves érzelmeket arra, hogy még jobban elmélyítsd kapcsolatodat. Mutasd ki szeretetedet partnered felé, öntsd szavakba érzéseidet. Ez felettébb vonzó lesz kedvesed számára.

A szingli Mérlegeket – érzéki kisugárzásukból adódóan – egyenesen ellenállhatatlannak tartják az emberek. Ezért nem is lehet csodálkozni azon, ha felfokozódik szerelmi és társasági életük. Ez azonban nem azt jelenti, hogy ilyen alkalmakkor a nagy Ő karjaiba futsz. Lehet, hogy erre még várnod kell, mindenesetre kellemes élményeknek nézel elébe.

Pénzügyek

E napokban szinte minden figyelmedet a pénzügyi kérdések foglalják le. Ennek azonban előnyeit is élvezheted, kellemes híreket kaphatsz ugyanis egy pénzügyi befektetést illetően. Az üzleti természetű vitákat azonban érdemes kerülni, mert mindig az erősebb kerül fölénybe. Ameddig nem vagy teljesen megalapozva pénzügyileg, meglehet, hogy alulmaradsz. Karrier kilátásaid a terveknek megfelelően alakulnak, sőt, még az is előfordulhat, hogy fontos elismerésben részesülsz.

Egészség

Hála a csillagoknak, igazán jó erőnek örvendhetsz ebben a hónapban. Kerülj azonban minden felesleges kockázatot, mert komoly veszélybe kerülhet egészséged, vagy testi épséged. Ne hajszold túl magad, kerüld a stresszes helyzeteket, de ugyanakkor ne ragadjon el túlságosan az álmodozás se.

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL