Szűz

 

Szerelem

Szingli Szüzeket sajnos könnyen érhet csalódás ebben a hónapban, ha nem elég óvatosak. Kiderülhet, hogy aki éppen csapja a szelet, annak egy szavát sem lehet elhinni. Annyira ki vagy éhezve már egy kis szeretetre, hogy észre sem veszed, ha csak ki akarnak használni, és belevágsz egy kevésbé előnyös kapcsolatba is. Próbálj két lábbal állni a földön! Rossz egyedül, ez tény, de sokkal rosszabb egy nem működő kapcsolatban.

A párkapcsolatban élőknek is szükségük van az óvatosságra. Ez a hónap ugyanis az aggodalmak, és az érzelmi kétségek között telhet el. Valami miatt nem bízol partneredben, és ennek gyakran hangot is adsz. Vigyázz, nehogy annyira megbántsd őt, hogy beteljen nála végleg a pohár! Jobb lenne inkább leülni, és egy pohár bor mellett letisztázni az aggodalmakat és a problémás kérdéseket.

Pénzügyek

Valószínűleg képtelen leszel döntést hozni egy fontos pénzügyi kérdésben. Lehet, hogy azért, mert új hírekre, vagy egy jövedelmedet érintő változásra vársz. Ez valóban akadályoz abban, hogy meghozd a végső döntést. A csillagok most pozitív befolyást gyakorolnak pénzkereső képességedre, és a közös javakra egyaránt. Kerüld azonban a kockázatos pénzügyi vállalkozásokat, különösen, ha valamilyen közös tőke is érintett az ügyben.

Egészség

Június hónapban fontos, hogy mindig életerősnek és energikusnak érezd magad. Sok minden múlhat ugyanis most a külső megjelenéseden. Fogadj el úgy dolgokat, ahogy vannak, és ne érezd magad frusztráltnak olyan dolgok miatt, amelyeken úgy sem tudsz változtatni. Ha képes vagy higgadtan szembenézni a stresszhelyzetekkel és a feszültségekkel, akkor játszva átvészeled majd a hónapot. Tedd rendbe életedet, és alakíts ki magadnak egy sokkal egészségesebb életvitelt.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL