Oroszlán

 

Szerelem

A szingli Oroszlánok szerelmi életét igencsak felélénkítik a csillagok. Meglehet, hogy utazás, vagy nyaralás közben talál rád a szerelem. Pontosan ezért fontos, hogy légy nyitott a világra és a körülötted élő emberekre egyaránt. A hónap a szexualitás jegyében telik el, ami azt jelenti, hogy többen ellenállhatatlannak tartanak majd.

A párkapcsolatban élő Oroszlánok élete kifejezetten kellemesen alakul ebben a hónapban. Számos meghitt beszélgetésben lehet részed kedveseddel, amely során sok közös tervet szövögettek majd. Rengeteg időt töltötök szórakozással. Ezek lehetnek romantikus vacsorák, de akár táncos esték is. Ezek mellett is jut azonban időtök csendes, meghitt beszélgetésekre, ahol érvényt szerezhetsz akaratodnak a kapcsolaton belül is.

Pénzügyek

Június hónapban olyan döntések meghozatala vár rád, amelyek nagymértékben befolyásolják karriered, vagy üzleti ügyeid alakulását. Nagy nyomás nehezedik ezáltal rád, de ez folyamatosan enyhülni fog. Ha még nem döntötted el, hogy pontosan mivel is szeretnél foglalkozni, akkor a csillagok most megmutatják a helyes utat. Olyan információk birtokába jutsz ugyanis, amelyek segítségével megtalálod a megfelelő irányt.

Egészség

Munkád és karriered igencsak nagy erőfeszítéseket, kihívásokat igényel ha szeretnél sikerrel helytállni, nem árt nagyobb figyelmet fordítani egészségedre és kondíciódra is. Kezdj el diétázni, vagy egészségesen táplálkozni, mozogj többet. Mivel most egy régóta húzódó feszültség is megoldódni látszik, hamarosan sokkal magabiztosabbnak érezheted majd magad.

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL