Rák

 

Szerelem

A párkapcsolatban élő Ikrek és kedvesük között szinte mindennaposak lehetnek a félreértések. Ezek a kis problémák azonban könnyedén tisztázhatók és megoldhatóak. Az apróbb nézeteltérések ellenére a szenvedély és a derű hatja át napjaikat. Számos örömteli élményben lehet részed partnereddel. Ismerd fel és használd ki a párkapcsolatodban rejlő lehetőségeket, és kedvesed közeledését méltóképpen fogadd. A kölcsönös bizalom mindennek az alappillére.

Szingli Rákok számára a június kisebb utazásokat, kiruccanásokat hozhat. Ilyen alkalmakkor könnyen kötsz új ismeretségeket. A szerelemre azonban még egy kicsit várnod kell. Viszont tökéletesen alkalmas ez az időszak arra, hogy meg tanuld értékelni azt, milyen is egy igazi jó barát. Mert ha partnert nem is találsz, de új barátokra annál inkább szert tehetsz.

Pénzügyek

A csillagok jó hatással lehetnek pénzügyi lehetőségeidre. Mindez megnyilvánulhat érdemeid elismerésében, netán egy új vállalkozás elindításában, vagy egy igencsak fontos ember figyelmének felkeltésében is. Tartsd azonban távol magad a mértéktelen költekezéstől, vagy hitelek felvételétől. Semmiképpen ne hozz elhamarkodott döntéseket, mert nagy kockázatot hozhat az, ha fejest ugrasz egy olyan vízbe, melynek zavaros az alja.

Egészség

Az általános egészségi állapotodat tekintve a csillagok állása átmenetileg nem éppen a legkedvezőbb, emiatt energiaszinted is csökkenni látszik. Fordíts elegendő időt a pihenésre, és igyekezz mihamarabb egy egészséges életvitelt kialakítani magadnak. Ebben a hónapban jóval nagyobb figyelmet fordítasz a külső megjelenésedre. Ne feledkezz el hát a vitalitásodról sem.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL