Ikrek

 

Szerelem

Gondolataid többnyire egy különleges személy körül forognak. Ez a személy lehet a jelenlegi partnered, egy lehetséges új szerelem alanya, de még egy közeli ismerős is. Párkapcsolatban élő Ikrek esetében nagy az esélye egy eljegyzésnek, vagy házasságnak. Általánosságban szép és harmonikus napok várnak rád és kedvesedre. Egy apró nézeteltérés, vagy vita azonban végzetes lehet most. Ne hagyd, hogy egy értékes kapcsolatot tönkre tegyenek a hétköznapi összetűzések.

Június hónap hihetetlen vonzerőt kölcsönöz a szingli Ikreknek. Szedd össze minden bátorságodat, és végre viszonozd annak a személynek a közeledését, aki már régóta kiszemelt magának. Kialakulhat közöttetek ugyanis egy mélyebb szerelmi kapcsolat is. Egy közös nyaralás, ahol romantikus estéken megbeszélhetitek egymás intim gondolatait, nagyon jól jöhet.

Pénzügyek

Ez a hónap kitűnő lehetőségeket tár fel előtted, melyeknek köszönhetően jelentős plusz jövedelmekre tehetsz szert. Ne vállalj azonban semmilyen kockázatot a munkádat és pénzügyeidet illetően. Csak akkor vágj bele, ha minden oldalról biztosítva érzed magad. Nagy a veszélye ugyanis az anyagi veszteségeknek és a csalódásoknak is. A hónap vége felé kiemelkedő jelentőséggel bír egy új üzleti ismeretség, vagy munkametódus.

Egészség

Egészséged fokozott figyelmet igényel ebben a hónapban. Itt lenne az ideje egy régóta halogatott orvosi vizsgálatnak. Ha az elmúlt években el is mulasztottad a megérdemelt pihenést, most mindenképpen keríts rá sort, hogy legalább néhány napra kikapcsolódhass. Igyekezz olyan nyaralást, vagy utakat szervezni, ahol teljes mértékben távol tudod tartani magad a munkától.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL