Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Bika

 

Szerelem

Az egyedülálló Bikák fokozottabb figyelmet szentelnek a házasság, vagy a tartós kapcsolat gondolatának. Türelmesen várod, hogy a szerelem elérkezzen életedbe, de ha sokat kell várakoznod, nem kell azt gondolni, hogy a szerencse sohasem mosolyog rád e téren. Június végén meglepetés ér. Elképzelhető, hogy most találod meg az igazit, és nem habozol sokáig, hanem fejest ugrasz a mély vízbe azonnal. Tartsd azonban fokozott kontroll alatt érzelmi kitöréseidet, és kerüld a vitákat, a civakodást. Egy nyaralás, vagy bármiféle utazás sok érdekességet tartogat számodra.

Ez a hónap sok szépet rejteget a párkapcsolatban élő Bikák számára is. Ha végre magad mellett érezd azt a személyt, akiben megtaláltad azt, akiről álmodtál, akkor közös erővel munkálkodtok a közös, vagy új otthon megteremtésén. Te azonban nem szeretnéd, ha túlságosan le lennél kötve, szabadságodat szeretnéd valamilyen szinten megtartani. Tisztában vagy azzal, hogy a tartós párkapcsolat még nem minden. Jó hangulatban leszel, hála a bolygóknak, és mert utálod a haragot. Szexualitásod a maximumon van, és ennek köszönhetően igencsak forró és gyengéd éjszakákat éltek meg kedveseddel együtt.

Pénzügyek

Az üzleti ügyek előtérben lesznek a hónap során, lévén, hogy óriási együttműködésre számíthatsz környezetedtől. Jelentős döntéseket kell hoznod a munkáddal kapcsolatban. Előfordulhat, hogy komoly ígéreteket kapsz, ami az előlépésedet illeti. Hatalmas energiákat fektetsz most a munkádba, ám ne aggódj, erőfeszítéseid bőségesen megtérülnek. Pénzügyeidben egyaránt várhatók sikerek és mélypontok. Üzleti ügyeid a szokásosnál is bizonytalanabbul alakulhatnak, de ezt a helyzetet akár saját előnyödre is fordíthatod. Mindig lebegjen fejed felett a jelszó: megfontoltság.

Egészség

Egészségi állapotodban jelentős változások állhatnak be, mivel a megfeszített munka felőrli energiáidat. Kicsivel több pihenés, egészségesebb táplálkozás és némi relaxáció segíthet átvészelni ezt az időszakot, és még vitalitásodon, megjelenéseden is javíthat. A hónap közepe felé fokozottabb elővigyázatosság ajánlott! Messziről kerüld azon helyzeteket, ahol veszély fenyegetheti testi épségedet, vagy egészségedet. Ez a ciklus igen értékes lehet, feltéve, ha őszinte vagy önmagadhoz és a vágyaidhoz.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL