Kos

 

Kos

Szerelem

Ebben a hónapban figyelmed inkább önmagadra és sikereidre összpontosul. Ennek ellenére a párkapcsolatban élő Kosok rendkívül nagy harmóniában élnek kedvesükkel. Mindössze néhány véleménykülönbség fordulhat elő, és ez okozhat feszült pillanatokat. Jól tudod, hogy egy élet is kevés lehet ahhoz, hogy szerelmedet bebizonyítsd partnerednek. Lehetőleg ne keveredj veszekedésbe vele. Ha a kapcsolat annyira komoly, hogy már a házasság gondolatát fontolgatod, akkor ez az időszak a legideálisabb arra, hogy meg is valósítsd. A csillagok ugyanis mind vonzerődre, mind meggyőző képességedre nagy hatással lesznek.

Az egyedülálló Kosok számára a június kellemes utazásokat, romantikát és új szexuális tapasztalatokat rejt. A nyaralás alatt megismerkedhetsz valakivel, aki igencsak nagy hatással lesz rád. Elképzelhető, hogy megtalálod végre az igazit, de az is előfordulhat, hogy megismered a szerelem legmélyebb értelmét. Pontosan ezért fontos, hogy a napokban a lehető legjobb formádat hozd. Rengeteg érdekes emberrel ismerkedhetsz most meg. Ki tudja, talán Ő is közöttük lesz.

Pénzügyek

Ebben a hónapban a közös vállalkozások, a közös pénzügyek kerülnek előtérbe. Üzleti jártasságod növekszik, és óriási vállalkozásokat vihetsz most végig. Üzleti előmeneteledet élvezni fogod, presztízsed nő. Kerüld azonban a vitákat, és a konfliktushelyzeteket munkatársaiddal. Rossz akarója ugyanis mindenkinek akad, és ez nagyban hátráltatja a megfeszített, kemény munkát. Ne rohanj fejjel a falnak akkor sem, ha egy olyan üzlet adódik, amelyből dőlni látszik a pénz. Inkább többször gondold át, és ha szükséges, akkor kérd ki hozzáértők tanácsát. Csak ez után hozd meg a döntést. Legyél olyan higgadt és megfontolt, amennyire csak a természeted engedi.

Egészség

Bár a csillagok kedvező hatással vannak egészségi állapotodra, átmenetileg kiújulhat egy régi betegséged, vagy kialakulhat egy új. Pontosan ezért van szükség arra, hogy elegendő időt fordíts a pihenésre, az egészséges táplálkozásra. Kerüld továbbá az olyan helyzeteket, ahol személyes biztonságodat, testi épségedet bármiféle veszély fenyegeti. Ha ebben a hónapban tervezed nyaralásodat, az utazás alatt is légy nagyon elővigyázatos. Különösen a nap és a víz „veszélyeire” figyelj oda. Fontos, hogy kerüld a túlkapásokat, a veszekedést szeretteiddel, mert minden szóváltás felbillenti valamennyire a lelki egyensúlyodat.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL