ANGYALISKOLA

Angyali feladatok júniusra

Szerző:
Szabó Anna
Június - a Rák csillagkép hava, uralkodó bolygója, a Hold, a Teremtő által alá rendelt angyala: Muriel Arkangyal! Ismerjük hát meg Őt, Murielt - a fény, a világosság, a szeretet, a belátás angyalát.

 

Gyakran előfordul, hogy ülsz, és miközben haladnod kellene a munkával, egy elrontott pillanaton rágódsz? Elsietted a választ? Nem jó helyre tetted a hangsúlyt? Félre értettek és már nincs visszaút? Ne aggódj, Muriel arkangyal begyógyítja a lelked sebeit, szeretettel teli fénye felmelegít és segít, hogy helyre hozd, amiről azt hiszed, már örökre elveszett! Ahogyan az is előfordulhat, hogy rávilágít arra: miért kellett a dolgoknak úgy történniük!

Köve: akvamarin
Színe: smaragdzöld
Vízjegy, uralkodó bolygólya a Hold
Nevének jelentését fordíthatjuk így: Ragyogó, mint a tenger.

Júniusban koncentrálj azon feladataidra, melyek a múltban gyökereznek. Dolgozz Muriel segítségével azokon a kérdéseken, melyek gátolnak életfeladatod véghez vitelében. Segítségével tisztítsd meg a lelkedet azoktól a terhektől, vagy félelmektől, melyek érzelmileg instabillá tesznek. Most van itt az ideje annak, hogy megerősítsd a számodra legfontosabb személyekben a hitet, hogy feltétel nélküli szereteted őket, és milyen nagy kincset jelentenek.

Kérd és megadatik!

Sokszor vágyunk vissza életünk egy napjára, amikor minden nyugodt és békés volt, mikor minden a helyén volt, semmi sem volt kérdéses - ne menekülj a múltba! De ha mégis, kérd Murielt, fogja a kezed és oda vezessen, ahol javítani valód lenne. Segítségével könnyebben dolgozhatod fel azokat a problémákat, amik miatt a múlt biztonságába szeretnél menekülni.


Ugyanígy Ő lesz a segítségedre, ha egy számodra nagyon fontos személy szeretete utáni olthatatlan vágyad nem talál ugyanilyen lánggal égő fogadtatásra. Az ő oltalma alatt, megnyílik a szíved, és a szereteted viszonzásra talál.
Segítségével megtalálod a közös hangot azokkal, akikhez nehezen tudsz alkalmazkodni, megkönnyítve ezzel a közös ügyeitek sikerre vitelét. Muriel közreműködésével harmóniát teremthetsz, például munkahelyi viták szereplői között, mikor közös a cél, de hiányzik az empátia. Apró-cseprő vitákban segít tárgyilagosnak és érdeklődőnek maradni, hogy így könnyebben megértsd a partneredet és hamarabb jussatok közös nevezőre.

Engedd, hogy megnyíljon a szíved

Senkit sem kerülnek el élete során a veszteségek, tragédiák. Mikor nincs magyarázat, nincs vigasz… csak az elfogadás és a türelem, hogy egyszer megértjük, miért történtek úgy a dolgok, ahogyan. Ilyenkor Muriel köréd fonja szárnyait és oltalma alatt lecsendesedik a lelked, a szíved újra megtelik bizakodással és elfogadással. Engedd, hogy elsimítsa fájdalmadat, hogy tovább léphess. Engedd, hogy megnyissa a szívedet, vállald fel az érzelmeidet. Így megélheted őket teljes intenzitással, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy vállalhasd önmagad és felvértezd magad a szükséged tudással és erővel, amire a jövőben nagy szükséged lesz. Legyen életed része, és Muriel segít számot vetni önmagaddal, hogy sikeresen oldd meg belső konfliktusaidat.

Június tökéletes hónap arra, hogy érzelmi stabilitásra tegyél szert, rendezd a múltban nyitva hagyott kérdéseket, és szorosabbra fűzd a számodra fontos kötelékeket. Muriel segítségével az érzelmi életed egysíkúból színessé, a színesből tündöklővé válik! Ha ezt az erőt kihasználod, az idegeid elsimulnak, a problémáidra a megoldások szinte az öledbe hullanak.

Ne feledd: Amint megoldódott a problémád, állj meg egy percre és köszönd meg szíved minden melegével Muriel segítségét, közbenjárását!

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL