DIVAT

Nagy nyári bikinimustra

Szerző:
Szabó Anna
Vásárolj bikinit, meg mondom hogyan! Ha már állandósult a kánikula, akkor itt az idő, hogy felkutasd álmaid bikinijét! Az idei bikini divat jóval lazább vonalakat követ; egyedi szabásával, fazonjával, és harsány színeivel meglehetősen merész. A legfontosabb: az alakodhoz válaszd a bikinit!

 

Bikini-trükkök

A legelőnyösebb és legrendibb bikini kiválasztása horror a nőknek, hiszen nehéz dönteni, mert ami szépen mutat a próbababán, az nem biztos, hogy rajtunk is mutatós! Ha nem akarsz a bikinik útvesztőjében tévelyegni, akkor: íme néhány tanács, amivel könnyebben megtalálhatod a hozzád leginkább passzoló darabot! Fontos, hogy a pontos méretedet meghatározod - mert semmi sem botrányosabb annál, ha bevág, vagy lóg rajtad – keress a fehérneműid között olyan darabot, ami tökéletesen passzol a testalkatodhoz, így a méret probléma sem állhat fent! Idén őrületesen trendi a rengeteg minta kavalkád, a virágminták, dzsungelszerű motívumok, a romantikus pöttyös, állatminta, mint a leopárd – bár ez némi bevállalóságot is megkíván – csíkos, ami optikailag tuningolhatja a melleket, vagy kisebbítheti a popsit!

Foto: New Yorker

Irány a strand!

Szereted, ha megnéznek a strandon? Hogy ne azért nézzenek, mert nevetséges vagy, fontos eldöntened, hogy a figyelő tekinteteket, hova irányítod a testeden. Ha problémás a derék környéked, vagy elégedetlen vagy a combjaiddal – amit egyébként egy strand kendővel tökéletesen eltakarhatsz –, akkor a dekoltázs legyen hangsúlyos! A bikini kínálat szín használata meglehetősen széles skálájú az idei trendben, lila, kék, rózsaszín, zöld, vagy az elegáns fekete, szinte üdítően hatnak rád. Ne ijedj meg a neon színektől sem – zöld, pink, sárga -, ezek a színek tényleg rád irányítják a figyelmet! A fazon, és a szín kiválasztásánál csak a saját ízlésedet kell számba venned, hallgass a női megérzéseidre!

Foto: Magistral

Foto: Kristin Fashion

Foto: Maniaxtreme

Félre a tangával!

Ha elégedetlen vagy az egyszerűbb bikinikkel, akkor neked valók az extravagánsabb darabok, amelyek mind az anyaguk, mind a formájuk tekintetében egyedik. Meglepő, de ugyanakkor úri viselet a szatén bikini kövekkel, strasszokkal teleszórva! Hordható, ha nem vagy tőle stílus idegen! 2012-ben hódít a retro, előkerülnek a 60’-as évek jellegzetességei a fodrokkal, vagy a pántok elhelyezésével. A pántokat illetően fontos tudni, hogy alakformálóak lehetnek. Ha a bikini felsőrésze vállpántos, akkor ez a melleket szét és felhúzza, azonban, ha közép nyakpántos, akkor középen emeli meg a melleket. Ha kicsi a melled, akkor nyakba akasztósat semmiképpen se válassz, mert elég lelombozó, ha nem feszül a bikini. Ha azonban nagy mellekkel áldott meg a sors, akkor fontos, hogy a felső megfelelően rögzítsen, és emeljen. A bugyi részt illetően, a nagyobb többet takar elvén, a francia bugyi ajánlott a testesebbeknek, a sima pedig a karcsúbbaknak. A magamutogató tanga, egyre inkább kifele tolat a divat világából, így ehhez a darabhoz ne nyúlj!

Foto: Triumph

Foto: Tchibo

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL