DIVAT

Vegyél színes nacit!

Szerző:
Szabó Anna
Ha unalmas a ruhatárad, és borús a kedved, akkor épp ideje beszerezned néhány vagány, színes nadrágot! A legegyszerűbb szettedet is megbolondíthatja egy kis színorgia. Felejtsd el a szürke hétköznapokat, idén mandarint, kéket, zöldet, pinket, banánsárgát húzz, így biztosan nem nyúlsz majd mellé!

 

Dobd fel a hétköznapjaidat!

A 60’-as évekből visszaköszönő pink, vagy almazöld éppoly divatos idén, mint a hippy és vintage szerkók. Idén kötelező a színes nadrág, vagy a színes leggings, mert az irodai munkának, vagy a „terepen” sem árt, ha trendi vagy. A recept a következő: végy egy színes nacit, hozzá egy harmonizáló, de nem egyszínű felsőt, egy feltűnő övet, és az övvel megegyező színű cipőt, és a legfontosabb, hogy: mosolyogj!

Foto: Magenta

Foto: La Papaya Fashion

Ne félj az élénk színektől!

Hordhatsz pirosat is, nem kell tartanod a feltűnőségtől, csak élvezd, hogy a figyelem rád irányul. Ha eddig szürke egér voltál, akkor itt az ideje, hogy ezen változtass, és kitörj a szürkeségből. Hordhatsz élénk színeket a munkahelyen is, ha túl szigorú a főnök, akkor vegyél fel egy semleges színű blézert, és máris hivatalos formát öltesz! Hallgass a női megérzésedre, és hordj olyan színeket, amelyekben jól érzed magad.

Foto: New Yorker

Foto: Kristin Fashion

Foto: Maniaxtreme

Foto: La Pierre

Mintával, vagy anélkül

Lehet csíkos, pöttyös, kockás, nonfiguratív, muffinos, cukorkás ez csak az ízléseden múlik. Nem árt elkerülni a „sokságot”, ennek érdekében pedig csak annyit tehetsz, hogy úgy választasz színes nadrágot, hogy az ne legyen túl díszített, és ugyanakkor a szivárvány összes színével telepingálva. Ez nem vezet jóhoz általában, mert egyrészt ehhez felsőt is nehéz választani, másrészt meg visszatetsző lehet az utcán ez a „sokság”. Válassz olyan színes nadrágot, amelyen csak apróbb motívumok találhatóak, és azok sincsenek központi szerepben, így nem csinálsz magadból bohócot!

Foto: La Papaya Fashion

Foto: La Pierre

Foto: Kristin Fashion

Foto: New Yorker

Foto: Maniaxtreme

Plusz kilók ellen is?

Nem tévhit, hogy az élénk szín szélesít, főleg, ha akad a testeden takargatni való, de ez miatt nem kell a fekete nadrágnál maradnod! Manapság már léteznek olyan trükkös szabásvonalú nadrágok, amelyek elterelik a figyelmet a problémás részekről, csak ott feszül, ahol kell, nem mutat túl sokat az alakból. Az ilyen lengébb szabású nadrágok ajánlottak azoknak a Nőknek, akik a plusz kilók ellenére nem tudnak lemondani a bohókás színekről.

Foto: Caremo

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL